Усі погляди будуть прикуті до вас: елегантні стрижки для жінок за 40 (фото)

Читать на русском
Автор
Найкращі стрижки для жінок за 40 Новина оновлена 30 липня 2024, 22:50
Найкращі стрижки для жінок за 40. Фото ukr.media

Такі стрижки мають "омолоджуючий" ефект

Жінкам після 40 особливо важливо освіжати свій образ, і стрижка є у цій справі одним із ключових елементів. Сучасні зачіски можуть підкреслити індивідуальність та приховати вікові зміни, додавши жінкам більше впевненості у собі.

У матеріалі The Hairstyleedit стилісти показали стрижки на коротке волосся, які користуються популярністю. Вони допоможуть омолодити образ і надати волоссю трохи об’єму.

Найкращі стрижки для жінок за 40

Піксі

Це коротка піксі з текстурованими й зачесаними вгору пасмами, які створюють грайливий і сміливий вигляд. Така зачіска ідеально підійде для жінок за 40, оскільки створює динамічний та сучасний образ, підкреслюючи індивідуальні риси обличчя та стилю.

Жіночі стрижки
Стильні стрижки для жінок за 40

Класичний боб

Ця стрижка допомагає пом’якшити риси обличчя та приховати вікові зміни, створюючи збалансований та молодий образ. Боб надає волоссю природного об'єму і структури. Така зачіска не вимагає складного догляду та укладання, що зручно для активних жінок, адже дозволяє їм витрачати менше часу на створення ідеального вигляду.

Жіночі стрижки
Ідеї модних стрижок для жінок за 40

Шеггі-боб

Ця стрижка включає рвані, недбалі шари, які створюють красивий об’єм. Вона особливо добре виглядає на хвилястому і злегка кучерявому волоссі, через те, що текстуровані шари підкреслюють природні хвилі й створюють ефект легкої недбалості. Така зачіска вимагає мінімального догляду та укладання, що робить її зручною для щоденного використання.

Жіночі стрижки
Які стрижки підійдуть для жінок за 40

Раніше "Телеграф" писав, як зробити стрижку як у Кайлі Дженнер. Такий варіант добре підійде багатьом жінкам чи дівчатам.