Освіжать ваш вигляд: пʼять стильних зачісок на коротке волосся (фото)

Читать на русском
Автор
Добірка зачісок на коротке волосся Новина оновлена 01 серпня 2024, 16:05
Добірка зачісок на коротке волосся. Фото Canva

Ці зачіски урізноманітнять вашу зовнішність

При створенні образу зачісці треба приділити достатньо часу, аби вона мала актуальний вигляд. Це стосується не лише власниць довгого волосся, а й тих, у кого коротка довжина. Можна красиво вкласти волосся, таким чином доповнивши загальний лук.

Красива та модна зачіска одразу покращує настрій та робить нас привабливішими. "Телеграф" зібрав 5 варіантів зачісок на коротке волосся, які легко відтворити.

Косички при коренях

Гарною ідеєю на коротке волосся буде заплести дві або більше косичок прямо біля коренів волосся. Можна спробувати зробити так лише з одного боку. Це має нестандартний вигляд і додає образу родзинки.

Косички при коренях
Косички при коренях, Фото: Pinterest

"Мальвинка"

Усім нам відома "мальвинка" ще з дитинства. Таку зачіску можна робити на волосся будь-якої довжини. Водночас вона додає образам легкості та невимушеності. До того ж це зручно, бо зібране спереду волосся не заважає.

"Мальвинка" на коротке волосся
"Мальвинка" на коротке волосся, Фото: Byrdie

Маленький пучок

Зрозуміло, що з короткої довжини не вийде зробити об'ємний пучок. Однак цілком реально заплести мініатюрну гульку на потилиці або на маківці. Це внесе нотки романтики та ніжності у ваш вигляд. Також зачіска — особливо актуальна в спеку, коли хочеться зібрати волосся.

Маленький пучок на маківці
Маленький пучок на маківці, Фото: Pinterest

Кучері

Іноді найкращим варіантом для вашого лука стануть легкі кучері. Така зачіска завжди має елегантний вигляд і додає краси. Зробіть кілька хвиль стайлером і розпустіть волосся. Можна заколоти з одного або обох боків.

Кучері на коротке волосся
Кучері на коротке волосся, Фото: Pinterest

З хусткою

Можна цікаво використати під час створення зачіски, хустку. Як варіант, пов'язати навкруг голови як обруч. Або ж зав'язати зверху хвоста. Ця деталь може створити значно цікавіший образ, бо це трендовий аксесуар.

Зачіска з хусткою
Зачіска з хусткою, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про Дашу Астаф’єву, котра показала цікаву зачіску на літо. Її перевага в тому, що може повторити кожен.