З Днем Повітряних Сил України! Найкращі привітання зі святом у картинках та прозі

Читать на русском
Автор
Вітаємо з Днем Повітряних Сил ЗСУ — 4 серпня
Вітаємо з Днем Повітряних Сил ЗСУ — 4 серпня. Фото Telegraf

Підтримайте наших захисників теплими словами

Сьогодні, 4 серпня, в Україні відзначається важливе свято – День Повітряних Сил ЗСУ. Він набуває особливої значущості та цінності в умовах війни, адже військовослужбовці саме цієї структури захищають нашу державу від російських ракет та ударних БПЛА.

Це свято було затверджено президентом України Віктором Ющенком у 2007 році, відзначається воно щорічно у першу неділю серпня. В умовах війни з російським агресором Повітряні сили відіграють ключову роль у забезпеченні безпеки та суверенітету України.

Цей день служить пошаною та визнанням тим, хто невпинно працює на службі, забезпечуючи мирне небо та надійний захист для всіх українців. Щоб ви могли привітати наших захисників зі святом та подякувати їм за героїзм, "Телеграф" підготував добірку найкращих листівок та душевних побажань у прозі.

Вітання до Дня Повітряних Сил ЗСУ
З Днем Повітряних Сил ЗСУ 2024!

Легко ходити по землі, знаючи, що в небі тебе захищають надійні хлопці з Повітряних Сил ЗСУ. Так нехай у ваш день і небо завжди буде мирним, польоти — навчальними, а погода — льотною. Нехай на землі вас чекають вірні подруги, а техніка не підводить над хмарами.

Вітальні листівки з Днем Повітряних Сил ЗСУ
Листівки до Дня Повітряних Сил ЗСУ

Вітаю з Днем Повітряних Сил ЗСУ і від душі бажаю завжди володіти потрібною інформацією, завжди контролювати будь-яку ситуацію, завжди знати вірний курс успіху, завжди бути на висоті — висоті своєї майстерності і мужності.

Як привітати з Днем Повітряних Сил ЗСУ
Красиві вітання з Днем Повітряних Сил ЗСУ

Підкорювачі повітряних просторів, в чиїх руках обороноздатність нашої рідної країни, сьогодні ваше свято. Неперевершені стратеги і розвідники, ви вміло охороняєте наш спокій. З днем Військово-повітряних сил України, наші сміливі захисники! Нехай небо буде мирним, ваші близькі та ви — завжди здорові!

Вітаємо з Днем Повітряних Сил ЗСУ
Листівки-вітання до Дня Повітряних Сил ЗСУ

З Днем Повітряних Сил України! У цей особливий день ми висловлюємо глибоку подяку та повагу за вашу відвагу, професіоналізм та самовідданість. В умовах складної та напруженої ситуації, коли кожен день приносить нові виклики, ви залишаєтеся надійною опорою нашої країни, забезпечуючи її безпеку та захищаючи наше небо!

"Телеграф" писав раніше, коли в Україні відзначається Преображення Господнє у 2024 році. Дата свята змістилася через те, що ПЦУ перейшла новий календар.