Гороскоп на 4 серпня: Близнюки потраплять у вир подій, а Терези зіткнуться зі спокусою

Читать на русском
Автор
1877
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 4 серпня 2024 Новина оновлена 04 серпня 2024, 07:41
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 4 серпня 2024. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Цей день буде особливим для багатьох символів Зодіаку

"Телеграф" представляє ваш гороскоп на сьогодні, 4 серпня, для всіх символів зодіакального кола. Дізнайтеся про нові події, які на вас чекають у неділю, а також, до чого слід приготуватися.

Овен (21 березня — 20 квітня)

На представників цього знаку Зодіаку чекає багато уваги, тому Овнам слід тримати планку та продемонструвати свою впевненість. Робочі моменти вирішуватимуться успішно, але астрологи попереджають про заздрість, яка може з’явитися серед колег. Вечір слід присвятити сім’ї та відпочити у спокійній обстановці.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Сьогодні Тельці багато часу приділятимуть дому, можливо, їм захочеться зробити перестановку чи купити щось для квартири, чи будинку, щоб порадувати близьких. І всі покупки виявляться успішними. Цей день дійсно краще провести в родинному колі, щоб підзарядитися позитивною енергією.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

У неділю Близнюки потраплять у вир подій, тому їм потрібно буде швидко приймати рішення та активно діяти. Ситуація може вимагати їхньої присутності відразу в кількох місцях, тому Близнюкам потрібно все правильно розпланувати та зберігати спокій. Увечері на них чекає приємний сюрприз.

Рак (22 червня — 22 липня)

У Раків сьогодні успішно складатимуться плани щодо грошових справ. Це буде сприятливий день, щоб збільшити свій дохід. Слід ризикнути й запустити новий проєкт або інвестувати в якусь справу, оскільки в майбутньому це принесе свої плоди.

Лев (23 липня — 23 серпня)

На представників цього знака зодіакального кола чекає новий виток енергії та ентузіазму. Сьогодні гарний день, щоб завершити всі свої справи, які відкладалися в довгу скриньку. Другу половину дня слід присвятити відпочинку, можна весело провести час із друзями.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

У неділю Дів очікує приємний сюрприз, можливо, вони виграють у лотерею або отримають подарунок від шанувальника. У будь-якому випадку цей сюрприз принесе яскраві та позитивні емоції. Астрологи раджу цьому знаку бути готовим до будь-яких сценаріїв.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Сьогодні Терези можуть піддатися спокусі, вона стосуватиметься коштів. Ситуації спокушатимуть цього знака зробити велику покупку або інвестувати в якусь справу, але треба бути обережнішим, оскільки ризик втратити гроші досить великий. Краще цей день провести вдома та не відправляти за покупками.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

На цей знак також чекає грошовий успіх, тому що Скорпіони багато працювали. Можливо, на них чекає премія або приємний бонус від начальства. Але розслаблятися їм не варто, у неділю, навпаки, потрібно більше приділити робочим моментам. Але про відпочинок не варто забувати, можливо, незабаром Скорпіонам слід виділити трохи часу для відпустки.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

На представників цього зодіакального кола сьогодні чекають нові приємні знайомства, як романтичні, так і ділові. Не варто упускати такий шанс. Але треба контролювати свої висловлювання, щоби нікого не зачепити й не образити. Вечір краще провести на самоті, щоб відновити емоційний стан та подумати про майбутні плани.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

У Козерогів можуть виникнути дрібні конфлікти в особистому житті, тому що в них раптово прокинуться ревнощі. Але вона необов’язково буде спрямована на партнера, під гарячу руку можуть потрапити й друзі, і колеги. Цьому знаку астрологи радять стримувати свої імпульсивні емоції, щоби не почати з’ясовувати стосунки з близькими людьми.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

У неділю Водолії можуть зіткнутися з азартом, їм захочеться з кимось позмагатися. Але все має бути в міру! Цей день корисно провести з друзями, але необхідно тримати себе під контролем, щоб "змагання" у тій чи іншій справі не перетворилися на докази їхньої переваги над іншими.

Риби (20 лютого — 20 березня)

На цей знак Зодіаку чекає успіх у справах, вони зможуть впоратися з будь-якими завданнями. Риби точно знатимуть, як їм діяти, щоб досягти бажаної мети. Вечір потрібно присвятити відпочинку, зайнятися медитацією чи подивитися на легкий фільм.