Сварки аж до розлучення: у серпні на ці знаки чекає чорна смуга у відносинах

Читать на русском
Автор
1859
У відносинах проявиться криза
У відносинах проявиться криза. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Серпень буде складним для цих знаків Зодіаку

Наприкінці літа представникам деяких знаків Зодіаку доведеться пережити розставання чи розлучення зі своїми партнерами. У серпні загостряться кризи у відносинах, а хтось дізнається неприємне про свого обранця та не зможе продовжувати стосунки.

Принаймні про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на кохання від "Телеграфа".

Овен — випала перевернена Двійка пентаклей

У серпні ви можете бути змушені домовлятися, йти на компроміси, поступатися стосунками. Крім того, може хвилювати розчарування чи невпевненість у партнері.

Телець — випала Смерть

Серпень стане для вас кризовим місяцем. У відносинах може виникнути пік переживань, який змусити поглянути на все під новим кутом. Доведеться попрацювати, щоб зберегти стосунки, або ж розірвати їх. У одиноких Тельців можуть розпочатися особисті зміни, через що буде не до пошуку пари.

Скорпіон — випала перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владикою печалі, і в обох положеннях вона є негативною. Ви в серпні можете дізнатися про якісь неприємні новини про свого обранця, які стануть причиною розриву. Відносини й так були неміцними, а тепер і зовсім можуть розірватися.

Стрілець — випала Дев’ятка жезлів

Це карта стійкості на самоті, якщо ви у відносинах, можете віддалитися від партнера, або ж відстоювати свої інтереси. Якщо ви самотні, то, швидше за все, поки що і залишитеся такими, оскільки налаштовані на оборону і внутрішньо можете бути не готові комусь відкритися.

Козоріг — випала перевернута Помірність

У цьому положенні карта обіцяє сварки та конфлікти тим, хто не зміг стримати запальність та піти на поступки. Може дійти до підлих вчинків щодо партнера та навіть розриву.

Не засмучуйтесь, якщо ваш знак опинився у списку тих, кому загрожують неприємності на любовному фронті. Пам’ятайте, що прогнози Таро – це не остаточний вердикт і доля ваших відносин залежить виключно від ваших вчинків.