Як дізнатися, що партнер зраджує: ці питання виведуть на чисту воду

Читать на русском
Автор
573
У відносинах важливо розмовляти
У відносинах важливо розмовляти. Фото Pexels

Спокійна розмова розвіє сумніви або підтвердить побоювання

Іноді інтуїція може підказувати, що кохана людина не зовсім чесна і обманює вас. Не завжди це підтверджується. Може виявитися, що побоювання є безпідставними.

Є спосіб дізнатися, чи обґрунтовано ваші побоювання, не наймаючи детектива. Насамперед, потрібно спокійно поговорити зі своєю другою половиною. Просто поставте партнеру кілька питань і зверніть увагу на його реакцію, пропонує Ofeminin. Це може бути складно, але це єдиний спосіб дізнатися правду і вжити заходів.

Як ти себе почуваєш?

Зміна поведінки партнера не завжди означає зраду. У нього можуть бути проблеми на роботі, зі здоров’ям або навіть із чимось, що не має до вас жодного стосунку. Замість того, щоб відразу підозрювати найгірше, запитайте його, чи з ним все гаразд. Пам’ятайте, що люди часто приховують свої проблеми, замість того, щоб поділитися з іншими.

Як тобі наші стосунки? Чи не хочеш їх змінити?

Відповідь на це питання може виявитися дуже важливою. Якщо партнер почне перераховувати речі, які, на його думку, не є нормою, це не завжди поганий знак. Це може стати цінною інформацією для обох.

Я хочу скористатися твоїм телефоном. Не заперечуєш?

Річ у тім, що смартфон зазвичай використовується для спілкування під час роману. Поставте питання і спостерігайте за реакцією другої половини. Вона спокійна чи нервує? Без вагань передасть вам телефон чи почне ставити запитання?

Що ти вважаєш зрадою?

Це питання може допомогти вам зрозуміти, які межі вашого партнера. У кожного своє визначення зради та різні кордони, тому важливо говорити про це.

Я думаю, ти мені зраджуєш. Це правда?

Це питання, яке слід поставити в кінці, якщо ви все ще сумніваєтеся. Але пам’ятайте, ви повинні бути готові до будь-якої відповіді.

Раніше "Телеграф" розповідав, про правило "двох годин". Цей простий метод допоможе скоротити кількість сварок у стосунках.