Раки отримають прибуток, а Скорпіонам зіпсують настрій: гороскоп Таро на 2 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1167
Гороскоп Таро, чого чекати 2 серпня
Гороскоп Таро, чого чекати 2 серпня. Фото Telegraf

Другий день серпня піднесе сюрпризи деяким знакам

В останній день робочого тижня, 2 серпня, дехто отримає винагороду за свою працю. У багатьох робота принесе бажаний результат, а нові справи будуть йти вгору. Хоча дехто опиниться в не дуже гарному моральному стані.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 2 серпня 2024 року.

Овен — Імператор

Кінець робочого тижня може принести Вам реалізацію у професійному чи особистому житті. Озброївшись розважливістю та аналітичними здібностями, Ви нарешті зможете побачити практичний результат своєї роботи. Не бійтеся відстоювати свою думку і йти до своєї мети — успіх буде на Вашому боці.

Телець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Близнюки — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життя рівноваги. 2 серпня Вам вдасться віднайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Рак — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також у п’ятницю Вас супроводжуватиме успіх і з’являться якісь гроші. Це буде чудовий день для прояву ініціативи.

Лев — Туз пентаклей

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що Ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє Вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Діва — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Терези — Блазень

У Вас з'явиться можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Наважуйтеся, при цьому слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це піде на користь для Вас.

Скорпіон — перевернена Королева кубків

На жаль, ця королева вказує на те, що п’ятниця може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом. Буде схильність відмовитися від проблем та світу загалом. "Заземліться", робіть щось руками й намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Стрілець — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта говорить, що 2 серпня Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти й зазнати невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Козоріг — Самітник

В останній день робочого тижня особливо прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою ніж раніше. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на питання, що хвилює Вас.

Водолій — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь Ваші плани можуть накритися мідним тазом, проте зовсім не обов’язково, що це стане для Вас трагедією, можливо це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Риби — перевернута Королева пентаклей

Швидше за все, п’ятниця буде неприємним днем. Можуть розпочатися проблеми чи сварки, зірватися плани, зникнути бажання розвиватися чи щось робити. Карти Таро радять Вам прислухатися до серця та бути більш відкритими.