Таропрогноз на 2 серпня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 2 серпня
Прогноз Таро на 2 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде складним

Другий день серпня обіцяє бути непростим. Перед деякими виникнуть труднощі, порушуватимуться плани. Інші опиняться в неприємній ситуації з близькими. Тому краще стримувати негативні емоції й знайти час для відпочинку.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на 2 серпня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Розклад Таро на 2 серпня 2024

Тепер погляньте, яка це була карта:

Карта дня Таро на 2 серпня
Зліва направо — перевернутий Туз жезлів, перевернутий Лицар кубків

Перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що 2 серпня можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного 2 серпня буде складно, Ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Перевернута Двійка кубків

У стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок. Постарайтеся, щоб засудження і ненависть не затьмарили теплі почуття до близьких.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правило "двох годин" допоможе врятувати стосунки від краху.