Справжні щасливчики: карти Таро обіцяють цим знакам Зодіаку лише гарне у серпні

Читати російською
Автор

Представники чотирьох знаків проведуть чудовий місяць

Життя складається з найрізноманітніших подій. Але цього місяця деякі знаки Зодіаку проживатимуть переважно позитивні емоції. На них чекає успіх у всіх сферах та добробут. І навіть невеликі перешкоди чи негативи доведеться легко подолати без наслідків.

Принаймні так обіцяє розклад карт Таро на серпень 2024, який підготував "Телеграф". Пропонуємо докладніше дізнатися, кому і як посміхнеться успіх найближчим часом.

Діва — перевернене Сонце

Сонце завжди пророкує тільки гарне. Переверненим воно попереджає, що на шляху до вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте вони виявляться подоланими.

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та щастя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Стрілець — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, проте перевернутою каже, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман та сум’яття.

Риби — Туз пентаклей

Ваша праця принесе результат і старання окупляться. Вже найближчим часом ця карта обіцяє вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку вважаються найхитрішими.