На Раків чекають серйозні зміни, а на Терезів — добробут: гороскоп Таро на 1 серпня 2024

Читать на русском
Автор
1755
Гороскоп Таро, чого чекати 1 серпня Новина оновлена 31 липня 2024, 21:06
Гороскоп Таро, чого чекати 1 серпня. Фото Pexels

Ось яким очікується перший день серпня

Четвер, 1 серпня, обіцяє бути досить сприятливим днем. Тільки представники трьох знаків Зодіаку можуть мати конфлікти. Але якщо притримуватись правильної поведінки та стримувати емоції, негативних наслідків можна уникнути.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 1 серпня 2024 року.

Овен — Король пентаклів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Телець — Лицар мечів

Лицар мечів передбачає раптові, несподівані події й може бути навіть конфлікт. Але якщо ви будете готові, діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточуючих, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Близнюки — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Рак — Повішений

Попри похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого заради більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті. Не бійтеся і просто вірте, що все буде так, як призначено, і тільки на краще.

Лев — перевернута Колісниця

У цьому положенні карта попереджає, що Ваші емоції можуть вийти з-під контролю, через що Ви можете зробити імпульсивні, непродумані та навіть руйнівні вчинки, про які в майбутньому пошкодуєте.

Діва — Закохані

Ця карта каже, що Вам може знадобитися ухвалити якесь рішення. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, серця і розуму, вони будуть у гармонії один з одним і підкажуть правильну відповідь. Саме час склеїти розбите, відновити зруйноване, помиритись з тими, з ким у сварці.

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Скорпіон – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути і з собою не в ладі, і з іншими, та раді зробити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Стрілець — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події цього дня ще не визначені для Вас, або знання про них може чимось нашкодити Вам. Або Ви самі не бажаєте або не готові отримати цю інформацію.

Козеріг — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Водолій — Вісімка кубків

Друга назва цієї карти – Владика відмови від успіху. Можливо Вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, адже це означає, що скоро у Ваше життя прийде щось краще.

Риби — Шістка кубків

Ця карта ще називається Владикою насолод. Вона обіцяє повернення додому, приємні спогади, гармонію у справах серцевих, радість, веселощі, домівку та сімейне щастя.