На Близнюків чекає щось нове, а на Левів — руйнування: гороскоп Таро на 31 липня 2024

Читать на русском
Автор
1249
Гороскоп Таро, на що чекати 31 липня Новина оновлена 31 липня 2024, 19:34
Гороскоп Таро, на що чекати 31 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, чого чекати всім знакам Зодіаку в останній день липня

Середа, 31 липня, змусить представників деяких знаків Зодіаку понервуватись. Можливі сварки, проблеми у спілкуванні, усілякий негатив. У той же час, деяким знакам пощастить і в них виповниться давнє бажання.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє розклад Таро на 31 липня всім знакам Зодіаку.

Овен — перевернутий Паж кубків

У звичайному стані це досить позитивна карта. Але у перевернутому положенні вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій, телебачення, алкоголю та інших способів забутись. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Телець — Паж мечів

Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Близнюки — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. У цей день вам буде супроводжувати успіх і може з’явитися несподіваний прибуток. Це буде чудовий день для прояву ініціативи.

Рак — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що незабаром Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні цього дня, хтось у Вашому оточенні може носити маску.

Лев — П’ятірка мечів

Друга назва цієї карти "Руйнування", і вона говорить сама за себе. У Вас можуть статися конфлікти, сварки, статися щось підле чи принизливе. При цьому спрямоване воно може бути як проти Вас, так і Ви можете стати джерелом негативу. Карта Таро радить зібрати волю в кулак і мужньо зустріти усі удари долі. Серйозні відносини краще відкласти.

Діва — перевернутий Ієрофант

Не бійтеся вдаватися до нового та ексцентричного, — можете змінити образ, спробувати щось таке собі в ліжку з коханою людиною або ж зважитися на експериментальний підхід вирішення будь-якої іншої насущної проблеми, це обов’язково піде Вам на користь.

Терези — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме в цей день виповниться давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Прислухайтеся до інтуїції й не проґавте можливість провести час із близькими.

Скорпіон — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У професійній діяльності, особистому житті та творчості буде все гаразд. Ви можете відчути себе оновленою людиною, бо якщо захочеться щось змінити, не відмовляйте собі в цьому.

Стрілець — перевернута Смерть

Зазвичай карта говорить про "смерть" застарілого та непотрібного в житті, оновлення та початок нового етапу. Однак перевернута Смерть — провісник глухого кута і застою. Дозвольте собі не діяти, Вам це потрібно.

Козоріг — Блазень

Вам може надатись можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Наважуйтеся, при цьому слухайте голос своєї внутрішньої дитини, це піде вам на користь.