Медовий Спас 2024: сильна молитва на Маковея від бід та негараздів

Читать на русском
Автор
Сильна молитва від бід та негараздів
Сильна молитва від бід та негараздів. Фото pixabay.com

Як молитися на Маковія

Окрім того, що на Медовий Спас господині готують різноманітні смаколики, на кшталт шуликів з маком, у першу чергу це духовне свято. Православні віряни ходять до церкви та освячують кошик, а також просять святих про щастя та добробут для себе та своїх близьких.

Помолитися можна й дома – вважається, що цей день особливо сильний енергетично. Молитву від бід та негараздів на Маковея публікує "Телеграф".

Молитва на Маковея від бід та неприємностей

Владико Господи святий, y вишніх живеш і всевидячим Твоїм оком споглядаєш на всі творіння! Тобі прихиляється душі і тіла, тобі молимося, Святе святих, простягни руку Твою невидиму і благослови всіх нас, і прости нам всяке прогрішення вільне й мимовільне, словом чи ділом скоєне.

Даруй нам, Господи, розчулення, даруй сльози змирення душі на очищення від багатьох гріхів наших, даруй волю Твою милість світові Твоєму і нам, негідним рабом Твоїм, бо благословенне і прославлене є ім’я Твоє нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Крім того, можна просити вищі сили про здоров'я, достаток у будинку, а також робити обереги та загадувати найзаповітніші бажання. Наші пращури вірили, що у цей день енергія будь-якої молитви і заговору неймовірно сильна.

Раніше ми писали, що можна та заборонено їсти під час Успенського посту. Цей календар харчування вам знадобиться.