Таропрогноз на 30 липня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь що на вас чекає у вівторок

Читать на русском
Автор
502
Прогноз Таро, на що всім чекати 30 липня
Прогноз Таро, на що всім чекати 30 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Які події можуть відбутися на другий день тижня

Передостаннього дня липня деяким доведеться згадати, що таке крах планів. Але не варто засмучуватися. Якщо відкинути емоції та не опускати руки, ситуацію можна буде виправити.

Про це говорять карти у розкладі Таро на 30 липня 2024 року. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися про можливі події.

Щоб дізнатися, чого чекати саме вам, виберіть одну з карт на фото:

Розклад Таро онлайн на 30 липня

Тепер погляньте, яка це була карта:

Розклад Таро онлайн на 30.07.2024
Зліва направо — перевернутий Ієрофант, перевернутий Лицар жезлів, Лицар мечів

Перевернутий Ієрофант

Можливо, для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтеся за старе, навчіться прислухатися до себе.

Перевернутий Лицар жезлів

У вівторок Вам доведеться зіткнутися з перешкодами чи невдачами у своїх справах. Також карта може попереджати про скасування або затримку подорожі. Цього дня ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху. Будьте обережні, тому що необдумані рішення можуть мати малоприємні наслідки.

Лицар мечів

Лицар мечів передбачає раптові, несподівані події й може бути навіть конфлікт. Але якщо ви будете готові, діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточення, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Раніше "Телеграф" розповідав про найхитріші знаки Зодіаку. Вони вміло маніпулюють почуттями інших задля досягнення своїх цілей.