З Днем системного адміністратора: добірка найкращих картинок з привітаннями

Читать на русском
Автор
День системного адміністратора - добірка картинок
День системного адміністратора - добірка картинок. Фото Колаж "Телеграфу"

Привітайте знайомих фахівців зі святом

День системного адміністратора відзначають традиційно щороку в останню п'ятницю липня. Представники цієї професії виконують важливу роботу — забезпечують надійну роботу інтернету та інших глобальних мереж.

Робота системного адміністратора полягає у тому, щоб повноцінно функціонувало програмне забезпечення та різні мережі. Сюди входить інтернет, корпоративні мережі, локальні, поштові системи, бази даних. Зазвичай про сисадмінів згадують тоді, коли щось вийшло з ладу в комп'ютері чи ноутбуці. Адже тоді ми поспішаємо нести пристрій до цих фахівців.

Цікаво, що День системного адміністратора з'явився у США. Тоді сисадмін, родом із Чикаго, Тед Кекатос запропонував ввести професійне свято, аби відзначити спеціалістів цієї сфери. Так, сисадмінів вперше привітали з професійним днем 28 липня 1999 року. Згодом таке свято швидко поширилось в інших країнах. Цього року свято припадає на 26 липня.

Принагідно до свята "Телеграф" зібрав красиві картинки, щоб привітати сисадмінів. Відправте привітання у листівках з Днем системного адміністратора всім знайомим фахівцям. Це буде приємно для них у такий день.

Листівка з Днем системного адміністратора
Картинка з Днем системного адміністратора
Привітання з Днем системного адміністратора
Листівка з Днем системного адміністратора
Привітання сисадмінам

Раніше "Телеграф" писав, коли в Україні відзначають День медика цьогоріч. Дізнайтеся більше про це важливе свято.