Забудьте про нудний образ влітку: п'ять ідей, як стильно одягатися в офіс (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 липня 2024, 21:16

Ці модні прийоми підвищують градус стилю для офісу влітку

На вулиці спека, але робота все ще "кипить". Якщо ви не знаєте, який одяг обрати для офісу влітку, щоб виглядати професійно і при цьому відчувати себе комфортно, тоді цей матеріал вам буде корисним!

Ненудний літній образ влітку — це реально, зазначає український стиліст Матвій Калугін. Експерт нерідко стикається з проблемою в гардеробах клієнтів, коли робочий гардероб нудний, частково застарілий та сильно відрізняється від повсякденного стилю людини, не відображаючи її індивідуальності.

Калугін склав добірку із 5 стильних прийомів, які гарантовано підвищать градус стилю для офісу влітку. Такі стилізації цілком підійдуть для офісу без надто суворого дрес-коду. Також кожен із них буде "до пари" представницям керівних посад, які є обличчям своєї компанії та часто відвідують публічні заходи та робочі зустрічі.

ОБРАЗ №1

Застосовуємо контрастні кольори, які фіксуватимуть увагу, при цьому крій речей є базовим. Трохи граємося і з фактурами. У портретній зоні додаємо нотку трендів – прозору оправу, яка також додасть зібраності. До цього образу можна зібрати волосся у гладкий пучок.

ОБРАЗ №2

Основний прийом – монохром. Цілісність образу забезпечує синій у різній насиченості. Гра фактур додає глибини, ми міксуємо гладку ліоцелову сукню з більш текстурованою замшевою сумкою, також додаємо аксесуари з глянцевим фінішем.

ОБРАЗ №3

Костюм з класичних шортів та жилету частіше стилізують самостійно, а зі взуття додають щось в схожому стильовому напрямі: балетки, слінгбеки. Але можна і збалансувати строгість та зібраність костюма кежуальними елементами, тобто футболкою та низькими кросівками. Додатково з прийомів у нас буде багатошаровість, а сумка додасть образу геометрії.

ОБРАЗ №4

Тут ми застосовуємо комплементарну схему поєднання персикового із блакитним і підсилюємо образ грою безлічі фактур (льон + замша + металік + жата спідниця). Оскільки стилізація доволі екстравагантна, то прикраси найкраще обрати мінімалістичні.

ОБРАЗ №5

Total black часто є типовим вибором для робочого середовища, і він може бути не нудним. Найперше – міксуємо фактури, напівпрозору шифонову блузку відтінятимуть щільні костюмні штани та шкіряні додатки. Доповнюємо образ аксесуарами з активною фактурою, обираємо сумку незвичної форми, і образ перетворюється на витвір мистецтва.

Раніше ми розповідали про трендове взуття літа 2024 року. Стильними балетками похизувалася зірка серіалу "Милі ошуканки" Шей Мітчелл.