Забудьте про нудний образ влітку: п'ять ідей, як стильно одягатися в офіс (фото)

Читать на русском
Автор
Офісний лук має бути легким і актуальним Новина оновлена 25 липня 2024, 21:16
Офісний лук має бути легким і актуальним. Фото Freepik

Ці модні прийоми підвищують градус стилю для офісу влітку

На вулиці спека, але робота все ще "кипить". Якщо ви не знаєте, який одяг обрати для офісу влітку, щоб виглядати професійно і при цьому відчувати себе комфортно, тоді цей матеріал вам буде корисним!

Ненудний літній образ влітку — це реально, зазначає український стиліст Матвій Калугін. Експерт нерідко стикається з проблемою в гардеробах клієнтів, коли робочий гардероб нудний, частково застарілий та сильно відрізняється від повсякденного стилю людини, не відображаючи її індивідуальності.

Калугін склав добірку із 5 стильних прийомів, які гарантовано підвищать градус стилю для офісу влітку. Такі стилізації цілком підійдуть для офісу без надто суворого дрес-коду. Також кожен із них буде "до пари" представницям керівних посад, які є обличчям своєї компанії та часто відвідують публічні заходи та робочі зустрічі.

ОБРАЗ №1

Застосовуємо контрастні кольори, які фіксуватимуть увагу, при цьому крій речей є базовим. Трохи граємося і з фактурами. У портретній зоні додаємо нотку трендів – прозору оправу, яка також додасть зібраності. До цього образу можна зібрати волосся у гладкий пучок.

білі штани червона сорочка

ОБРАЗ №2

Основний прийом – монохром. Цілісність образу забезпечує синій у різній насиченості. Гра фактур додає глибини, ми міксуємо гладку ліоцелову сукню з більш текстурованою замшевою сумкою, також додаємо аксесуари з глянцевим фінішем.

синя сукня синя сумка

ОБРАЗ №3

Костюм з класичних шортів та жилету частіше стилізують самостійно, а зі взуття додають щось в схожому стильовому напрямі: балетки, слінгбеки. Але можна і збалансувати строгість та зібраність костюма кежуальними елементами, тобто футболкою та низькими кросівками. Додатково з прийомів у нас буде багатошаровість, а сумка додасть образу геометрії.

чорні шорти біла футболка чорний жакет

ОБРАЗ №4

Тут ми застосовуємо комплементарну схему поєднання персикового із блакитним і підсилюємо образ грою безлічі фактур (льон + замша + металік + жата спідниця). Оскільки стилізація доволі екстравагантна, то прикраси найкраще обрати мінімалістичні.

рожева сорочка сіра спідниця

ОБРАЗ №5

Total black часто є типовим вибором для робочого середовища, і він може бути не нудним. Найперше – міксуємо фактури, напівпрозору шифонову блузку відтінятимуть щільні костюмні штани та шкіряні додатки. Доповнюємо образ аксесуарами з активною фактурою, обираємо сумку незвичної форми, і образ перетворюється на витвір мистецтва.

чорні штани чорна блузка

Раніше ми розповідали про трендове взуття літа 2024 року. Стильними балетками похизувалася зірка серіалу "Милі ошуканки" Шей Мітчелл.