Ваші ручки будуть чарівними: ідеї барвистого манікюру в стилі омбре (фото)

Читать на русском
Автор
Омбре – класика нейл-арту
Омбре – класика нейл-арту. Фото instagram.com

Від ніжних пастельних кольорів до яскравих та насичених тонів

Омбре-дизайн – це сучасна техніка, яка здобула популярність у світі нейл-арту. Вона характеризується плавним градієнтним ефектом на нігтях, при якому поєднуються два або більше кольорів. "Родзинка" цього манікюру — поступовий перехід від світлого відтінку до темного, що створює візуальний об’єм. У 2024 році в омбрі з’явився свій конкурент — Fombre ("нігті фомбре"), і все ж омбре залишається класикою нейл-арт індустрії.

Манікюр омбре сам по собі приголомшливий, але можна зробити його ще більш виразним. Наприклад, додати трохи блиску чи квіткові орнаменти. Ніжні троянди, вишневі квіти або яскраві тропічні візерунки додадуть манікюр нотку свіжості.

Можна також спробувати геометричні візерунки, такі як чисті лінії або абстрактні форми. Мармурові візерунки також популярні у світі нейл-арту. Всі ці елементи додадуть вашому манікюру особливий шарм і зроблять ваші ручки чарівними.

Коли справа стосується кольорової гами, вибирайте кольори, які вам до вподоби. Зовсім не обов’язково щоб вони були з однієї палітри. Найстильніші варіанти нігтів омбре — у добірці "Телеграфу".

манікюр омбре білий
манікюр омбре різнокольоровий
манікюр омбре ніжний
манікюр омбре чорно-білий
омбре нігті
омбре різнокольорові нігті
рожеві нігті омбре
нігті срібне омбре
помаранчевий омбре манікюр
блакитний манікюр омбре на нігтях

Раніше ми писали про головні антитренди манікюру. Влітку 2024 року такі дизайни зовсім недоречні.