Ви на межі розлучення: які сигнали про це свідчать

Читать на русском
Автор
На ці тривожні дзвіночки варто звернути увагу
На ці тривожні дзвіночки варто звернути увагу. Фото pixabay.com

Ознаки можливого розлучення

Над деякими стосунками можна та варто працювати навіть, якщо ви знаходитеся з коханою людиною на відстані. Водночас деякі інші врятувати уже на 99% неможливо, як би хтось із партнерів не старався.

Про те, що розлучення не за горами, можуть свідчити деякі дзвіночки на які обов'язково потрібно звертати увагу. Про що саме йдеться — розповідають на порталі "woman24".

Ознаки можливого сімейного розриву

Ви більше не проводите час разом. Колись ви разом ходили на прогулянки, вечеряли, спілкувалися за чашкою чаю та мали спільних друзів. Тепер — лише виправдання та уникання спільного проведення часу під будь-яким приводом.

Партнер не заплющує очі на дрібні недоліки. Раніше всі маленькі гріхи залишалися непоміченими, але зараз партнер не робить "поблажок" та не прощає навіть дрібниці.

Партнер більше не реагує на вас. Стосунки можуть існувати, коли партнер відчуває до вас будь-які емоції, навіть гнів. Байдужість є одним із сигналів, що ваш шлюб приречений.

Вам більше не довіряють жодних справ. Колись з вами радилися та просили допомоги, а тепер намагаються робити все самостійно.

Від вас більше не потребують емоційної підтримки. З вами перестали ділитися переживаннями, мріями та планами на майбутнє, що означає, що вас більше немає у цих планах.

Раніше ми писали, як пожвавити стосунки. Поверніть романтику у своє життя.