Листя салату будуть свіжими місяцями: лайфхаки від шеф-кухаря

Читать на русском
Автор
Салат буде свіжим місяцями
Салат буде свіжим місяцями. Фото pixabay.com

Цей лайфхак вам знадобиться

Різноманітні салати складають значну частину раціону багатьох людей. Деякі салати готують з овочів, до інших додають м'ясо або рибу, як от, до салату "Ситий гість".

Чи не найпопулярнішими є салати із зеленню, яку не так легко зберігати свіжою довгий час. Безумовно, завжди можна купити зелень у магазині чи на ринку, але листя латуку можна зберігати довгий час у холодильнику за допомогою хитрощів, якими з нами поділилися на порталі "Mirror".

Як зберегти листя салату свіжими

Так, за словами південнокорейського шефа-кухаря містера Райса, цей лайфхак дозволить зберігати салат свіжими протягом двох місяців. Для цього необхідно взяти питний спирт, пакет та паперовий рушник. Перш за все, потрібно зрізати стебло овочу, далі змочити паперовий рушник у питному спирті та обгорнути ним кінчики листя. Після цього салат потрібно покласти у поліетиленовий пакет. Зокрема, зручно буде скористатися саме зіп-пакетом, адже з нього можна легко дістати необхідну кількість салату. Також можна використовувати й звичайну воду, але тоді термін зберігання зменшиться.

Раніше ми писали, як замаринувати м'ясо на шашлик. Він вийде ніжним та соковитим.