З Днем святої Марії Магдалини 2024! Барвисті листівки та картинки для близьких

Читать на русском
Автор
930
Вшановують Марію Магдалину 22 липня (раніше 4 серпня)
Вшановують Марію Магдалину 22 липня (раніше 4 серпня). Фото Pixabay

Свята мироносиця вважається заступницею жінок

Цього понеділка православні християни за церковним новоюліанським календарем відзначають свято на честь рівноапостольної мироносиці Марії Магдалини. Згідно з біблійними переказами, вона була позбавлена семи демонів і стала відданою послідовницею Ісуса Христа.

Після розп’яття Спасителя Марія Магдалина прийшла до його гробниці вранці Великодня разом з іншими дружинами-мироносицями, щоб умастити його тіло пахощами. Марія прийшла першою і виявила, що гробниця порожня. Побачивши воскреслого Христа, вона отримала від нього доручення повідомити про Його воскресіння апостолам. Церква визнала Марію Магдалину рівноапостольною, оскільки вона була першою благовісницею Христового воскресіння.

Свята мироносиця Марія Магдалина вшановується як заступниця жінок. До неї звертаються з молитвами про зцілення від хвороб і з проханнями про настанову на істинний шлях. Марія Магдалина допомагає всім, хто звертається до неї в її день.

На честь свята "Телеграф" підібрав гарні привітання у вигляді листівок та картинок зі святом Марії Магдалини 22 липня. Побажайте цього дня своїм близьким всього найкращого, здоров’я та миру над головою.

листівка рівноапостольна марія магдалина
Фото: tsn.ua
листівка свято рівноапостольної марії магдалини
Фото: tsn.ua
картинка з днем марії магдалини
Фото: tsn.ua
листівка вітаємо з днем марії магдалини
Фото: tsn.ua
картинка день пам'яті святої марії магдалини
Фото: pinterest

Раніше ми писали, коли у 2024 році відзначається Медовий Спас. До переходу на новоюліанський церковний календар свято відзначалося 14 серпня.