Така пам’ять нікуди не годиться: ці знаки Зодіаку забувають про важливі дати

Читать на русском
Автор
Їхні думки зайняті іншим
Їхні думки зайняті іншим. Фото freepik.com

Вони можуть легко переплутати дату або геть забути про день народження

Приємно прокидатися вранці у свій день народження та бачити привітання, подарунки та своїх близьких, які поспішають відзначити з вами цю дату.

Але дехто постійно про все забуває. Навіть коли йдеться про таку особливу дату, як день народження близької людини. Вони не роблять це спеціально. Астрологи впевнені, що за таких забудькуватих людей все вирішили зірки.

Три знаки Зодіаку, які, швидше за все, забудуть про ваш день народження

Телець

Тільці відомі своєю надійністю та практичністю. Вони вміють слухати у ситуаціях, коли треба виговоритися, але вони ненадійні, коли справа стосується запам’ятовування днів народження. Це тому, що народжені під цим знаком розставляють пріоритети у повсякденних речах (ранковій рутині, роботі, спортзалі, вечері). Не дивуйтеся, якщо опівночі вони згадають про ваш день народження.

Близнюки

Цей повітряний знак рідко знає, який сьогодні день тижня, а тим більше хто святкує день народження. Здається, що вони мчать життям з подвоєною швидкістю. В одну секунду — ранок понеділка, а потім раптово п’ятниця — і вони гадки не мають, куди пішов час. Розум Близнюків настільки переповнений ідеями, що важлива дата може легко вислизнути з поля зору. Не дивуйтеся, якщо вітальне повідомлення прийде напередодні. Це саме тому, що вони забули або переплутали дату.

Стрілець

Стрільці не з тих, хто робить нотатки або заносить дати до календаря. Вони завжди рухаються і шукають чергову пригоду. Стрільці зосереджені на планах майбутніх можливостей. Саме цим пояснюється їхня забудькуватість. Якщо вони не планують вам фантастичну вечірку, швидше за все, вони забудуть дату.

Раніше "Телеграф" публікував добірку привітань із минулим днем народження. Вона допоможе тим, хто регулярно забуває про важливі події.