Гороскоп на 20 липня: у Скорпіонів - приємні повороти долі, у Дів - розчарування

Читать на русском
Автор
1646
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 20 липня 2024 року
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 20 липня 2024 року. Фото Телеграф/freepik

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку бути обережними з новими знайомствами

Актуальне гадання на картах Таро на липень для наших читачів ми вже підготували, а тепер "Телеграф" ділиться щоденним астропрогнозом для всіх представників зодіакального кола.

Ось ваш гороскоп на сьогодні, 20 липня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на суботу.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Цього дня Овнам потрібно бути обережними із новими знайомствами. Зайва довірливість може зіграти з вами злий жарт. Однак правильне оточення і близькі люди можуть надати значну підтримку, допомагаючи впоратися з проблемами.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Це підходящий день для поїздок та підвищеної активності. Також корисно будувати плани та розмірковувати про майбутнє, перспективи. У деяких сферах можна почати все з чистого аркуша, наприклад, у коханні. Це чудовий час для занять спортом.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Щирість і доброзичливість – ключові якості для успішного просування у справах та взаєминах. Особливу увагу приділіть романтичним зв’язкам: що більше чуттєвості, то краще. Дозвольте своїм почуттям проявитися.

Рак (22 червня — 22 липня)

Очікується сплеск негативних емоцій. День пройде в атмосфері невдоволення та обурення, чергуючись між почуттям протесту та боргом чи нестачею сил. Це не критично: просто енергетичний спад після насичених днів. Найкраще зосередитися на робочих справах.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цей день чудово підходить для публічних виступів, командної роботи та прийняття важливих ділових рішень. Фінансові операції, купівлі та банківські угоди також виявляться успішними. У коханні важливо зберігати оптимізм і не давати порожніх обіцянок.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Нічні світила сьогодні будуть не в дусі, тому цієї суботи можливі кризи, розчарування та проблеми. Мати запасний план на випадок невдачі основного – гарна ідея, і не варто покладатися на допомогу оточуючих.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

У роботі, справах та коханні сьогодні буде потрібна ініціатива. Не варто сидіти склавши руки та чекати відповідного моменту – дійте та беріть ситуацію під контроль. Це допоможе не прогаяти можливість для успіху. Однак не будьте надто імпульсивними.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Багато хто може розраховувати на допомогу оточуючих та сприятливі повороти долі. Близькі й навіть недоброзичливці проявлять щедрість, підтримають у важких ситуаціях, і може навіть допоможуть фінансово.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Нічні світила розташовуються дуже вдало. Очікується, що цей день принесе вам багато щастя та яскравих емоцій. Уникайте ностальгічних думок про минуле та поспіху, інакше так ви можете зробити неприємну помилку.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Це ідеальний день для ремонту, прибирання та інших домашніх справ. Фізична активність у такі дні особливо важлива. Починайте боротися зі шкідливими звичками за підтримки близьких та друзів. Вечір можна присвятити прийому гостей та веселощам.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Нині сприятливий час для занять спортом та фізичної активності. Нічні світила допоможуть вам позбутися шкідливих звичок, відновити біополе та зосередитись на сьогоденні. Постарайтеся більше не озиратися на минуле.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Відмінний день для ухвалення важливих рішень. Займіться домашніми справами та поспілкуйтеся з родичами. Ви можете сьогодні надати підтримку близьким, які потребують моральної чи фінансової допомоги. Це добро повернеться до вас у майбутньому.