Вам стане легше дихати: п'ять речей на літо, в яких не буде спекотно (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 10:35

У цих речах вам не буде гаряче

Сильна спека вносить зміни у вибір одягу. Адже хочеться, щоб річ не парила, а навпаки — створювала прохолоду під час високих температур повітря. Тому важливо обирати речі з натуральних тканин — льону, шовку і бавовни.

Фахівці радять обирати речі світлих тканин під час високих температур. Тоді вам не буде так спекотно, оскільки світлі кольори відштовхують тепло, а темні — навпаки притягують. "Телеграф" зібрав кілька простих речей, в яких буде комфортно влітку.

Сукня

Під час сильної спеки ідеальним варіантом стане ситцева сукня. Це бавовняний матеріал, який дозволяє тілу "дихати", тож вам не буде жарко. Крім того, така річ підійде як у офіс, так і на прогулянку містом.

Ситцева сукня, Фото: Pinterest

Сорочка

Сорочка з мусліну — те, що треба, коли дуже гаряче. Муслін виготовляють з бавовни, рідше — з шовку, тож тканина чудово прилягає до тіла й не "парить". Навіть якщо на вулиці +35, вам буде комфортно в такому вбранні.

Муслінова сорочка, Фото: Pinterest

Жилетка + штани

Лляні костюми, які складаються з жилеток і штанів, вже не перший рік залишаються мегапопулярними. Це must have кожної модниці. Костюми з льону мають доречний вигляд у будь-якому середовищі. А все завдяки універсальному фасону та спокійним кольорам.

Жилетка + штани, Фото: Pinterest

Футболка + шорти

Легка футболка в комбінації з шортами — хороша ідея луку на кожен день. Головне обирати речі саме вільного крою, а не приталеного. Тоді будете добре себе почувати, незалежно від показників на термометрі.

Футболка + шорти, Фото: Pinterest

Кроп-топ

Топ — базова річ, яку легко комбінувати з іншим одягом. До того ж зараз є велике різноманіття: з підв'язками, оголеною спиною, рукавами з воланами. Це має красивий вигляд, водночас зручно носити та підходить для спеки.

Кроп-топ, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, що не можна одягати у спеку. Від цих речей вам стане ще спекотніше.