Ви точно запали йому в серденько: які ознаки на це вказують

Читать на русском
Автор
598
Ці ознаки свідчать про небайдужість людини до вас
Ці ознаки свідчать про небайдужість людини до вас. Фото pixabay.com

Ви точно подобаєтеся чоловіку

Від деяких чоловіків варто триматися якнайдалі, оскільки перші тривожні дзвіночки можуть вказувати на те, що нічого доброго з таких стосунків не вийде. Натомість до інших, можливо, варто й приглянутися.

Про те, що чоловік думає про вас, може не бути очевидним. Про це можуть свідчити деякі ознаки, інформують на порталі "bonobology".

Ознаки того, що людина думає про вас

Він не тільки слухає, а й пам'ятає, що ви казали

Чоловік, якому ви подобаєтеся, не забуде, що ви казали йому вчора чи навіть місяць тому. Йому легко пригадати ваш улюблений колір, напій та аромат, він пам'ятає ім'я вашої двоюрідної бабусі та її кота. Тому, якщо чоловік уважно слухає вас і запам'ятовує ваші розповіді, ви для нього важливі.

Він надсилає вам цікавинки

Якщо чоловік вам часто надсилає цікаві відео, статті або інші цікавинки, то це ймовірно тому, що це все нагадує йому про ваші звички та інтереси. Це явна ознака його зацікавленості у вас.

Ви часто випадково зустрічаєтеся

Випадковості не бувають випадковими. Якщо ви часто стикаєтеся один з одним, особливо в великому місті, ймовірно, чоловік навмисно шукає зустрічі з вами. Наприклад, побачив вашу сторіз з кафе чи прогулянки з собакою і вирішив "випадково" з’явитися там.

Він допомагає за власною ініціативою

Він сам пропонує допомогу, не чекаючи на ваше прохання. Він дбає про вас і прагне зробити ваше життя легшим. Це дуже цінно, адже зазвичай чоловікам потрібно кілька разів нагадувати.

Він швидко відповідає на повідомлення

Звісно, він може не відповісти о третій ночі або зі стоматологічного крісла, але в інший час він завжди на зв’язку. Він постійно думає про вас і прагне підтримувати контакт якомога частіше.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку попрощаються з самотністю цього літа. Вони обов'язково зустрінуть кохання.