Від таких краще триматися якнайдалі: ознаки емоційно нестабільного партнера

Читать на русском
Автор
Варто зважати на перші дзвіночки
Варто зважати на перші дзвіночки. Фото pixabay.com

Емоційна нестабільність може призвести до токсичних стосунків

У деяких стосунках жінки почувають себе принцесами. І зовсім не через те, що їх носять на руках чи виконують усі їхні забаганки, а через те, що у стосунках панує взаємоповага та гармонія.

Натомість інші жінки часто почуваються пригніченими, втомленими, заляканими та сердитими через аб'юзивні стосунки, які можна розпізнати по фразах партнера. Від таких чоловіків варто триматися якнайдалі. Ознаки тирана опублікували на порталі "Your Tango".

Як розпізнати чоловіка-тирана

Людина дуже ревнива. Якщо ваш партнер відкрито демонструє, що вважає вас своєю власністю, влаштовує скандали та не стримує свої емоції — це поганий знак. Ймовірно, в майбутньому він буде влаштовувати ще більше сцен ревнощів, не даючи вам спокою.

Складні стосунки із сім'єю. Коли поруч з вами знаходиться людина, яка не розв'язала свої проблеми з родиною, це може відобразитися і на вас. Емоційно нестабільна особистість може передавати свій негатив на інших людей, що ускладнює будівництво здорових стосунків та планування майбутнього.

Проблеми з грошима. Безперечно, іноді це може бути не пов'язане з емоційною нестабільністю. Але якщо ви помічаєте, що ваш партнер чи друг готовий витратити останні гроші заради чийогось схвалення або просто загруз у боргах — це може бути тривожним сигналом.

Багато романів у минулому. Не варто ігнорувати той факт, що чоловік пишається своїми стосунками з великою кількістю жінок. Ймовірно, ви не зможете стати для нього особливою. Скоріше за все, він просто буде використовувати вас для самоствердження у власній безперечності та внесе ваше ім'я у свій "блокнот маленьких перемог"

Людина надто нав'язлива. Емоційно нестабільні люди часто намагаються привернути до себе увагу, постійно потребуючи чийогось схвалення. Спершу це може здатися навіть милим, однак з часом ви усвідомите, що поступово стаєте власністю свого партнера.

Партнер надто запальний. Якщо під час суперечки людина дозволяє підвищувати на вас голос, то це вже є тривожним дзвіночком. Емоційно нестабільна людина не зможе контролювати себе та тримати себе в руках у критичних ситуаціях, а це, своєю чергою, може призвести до емоційного та фізичного насильства.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку попрощаються з самотністю цього літа. Вони обов'язково зустрінуть кохання.