Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Овни халтуритимуть, а Риби — будуть на гребені успіху

Читати російською
Автор

Деякі нарешті зможуть вибратися з боргової ями

У середині липня на багатьох можуть чекати прикрі неприємності у справах і на роботі, проте деякі інші навпаки зможуть у цей час зміцнити своє матеріальне становище і досягти бажаного.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що в найближчий тиждень ви будете схильні працювати ліниво і халтурно, так що особливих зрушень на краще очікувати не варто. Також у Вас можуть бути дрібні, але прикрі грошові неприємності.

Телець — Маг

Просто так на вас багатство не звалиться, але Ви безперечно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий тиждень буде сприятливим для цього.

Близнюки — перевернутий Паж кубків

У цьому положенні карта говорить, що на тижні ви будете нездатні відстоювати свою точку зору і робити правильний вибір, що негативно позначиться на ділових питаннях.

Рак — Дев’ятка жезлів

Ця карта обіцяє, що ваші фінансові справи найближчим часом складуться більш-менш благополучно. Якщо ситуація була погана, то ви нарешті зможете звести кінці з кінцями та покращити становище.

Лев — перевернений Туз мечів

На цьому тижні вам може здатися, що прості завдання забирають у вас більше часу та сил, ніж зазвичай. Бережіть себе і не перестарайтеся. А якщо раніше когось образили, — скоро, можливо, доведеться розплатитися за це.

Діва — перевернута Дев’ятка кубків

Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Терези — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що найближчим часом ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Скорпіон — Сімка жезлів

Карта обіцяє, що наступного тижня вам варто чекати прибутку, проте він дасться вам не без труднощів, і швидше за все буде не надто великим. Але все одно приємно, правда?

Стрілець – перевернута Справедливість

У цьому положенні картка попереджає, що на тижні можна чекати на несправедливість у робітничих або фінансових справах. Вас можуть обдурити, образити, недооцінити, звинуватити в чомусь, виявити упередженість щодо вас.

Козоріг — Сімка мечів

На наступному тижні вас може чекати підступ в робочих питаннях і буде важко закінчити всі розпочаті справи. Карта рекомендує присвятити собі час, щоб заповнити розтрачені ресурси, і бути уважним, щоб не наробити помилок.

Водолій — перевернута Трійка кубків

У перевернутому положенні це не найсприятливіша карта, — ваша робота може принести менші результати, ніж ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватися.

Риби — перевернута Сімка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що найближчим часом ви зможете відкинути емоції та ілюзії, побудувати реалістичні плани та рухатися до їхньої реалізації. Гайда!