Гороскоп Таро на тиждень: Терезам потрібен перепочинок, а у Раків вийде все, за що б не взялися

Читать на русском
Автор
1783
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня 2024 року Новина оновлена 14 липня 2024, 12:22
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Середина липня багатьом принесе можливість вирішити проблемні ситуації та просунутися на шляху до своїх цілей, проте в деяких не обійдеться і без неприємностей.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня 2024 року включно.

Овен — перевернутий Туз мечів

Зазвичай це карта тріумфу та перемоги, але в перевернутому вигляді її меч з переможного стає пронизливим. Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем із здоров’ям.

Телець — перевернутий Паж пентаклів

Найближчим часом вас може накрити безшабашний, бунтарський настрій, через що будуть складно йти робочі питання, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не накручувати.

Близнюки — перевернутий Повішений

Вас може накрити криза, коли варто задуматися про своє життя та змінити систему цінностей. Можливо, ви надто зациклилися на матеріальному, розвиваєтеся лише в одному напрямку, або висуваєте надто високі вимоги до себе чи оточуючих.

Рак — Імператор

Якщо у вас була якась важлива справа, яку ви відкладали і сумнівалися, що зможете вирішити її, — зараз саме час взятися за неї, адже Імператор обіцяє, що у вас вийде все, за що б ви не взялися.

Лев — Паж мечів

Вам може бути складно порозумітися з людьми і, можливо, ви почуєте неприємну критику з боку оточення чи начальства. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, вона може бути корисною.

Діва — перевернута Дев’ятка пентаклів

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, — ви можете прийняти неправильне рішення і помилитися. Це може стосуватися як роботи, і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Терези — Четвірка мечів

Вам потрібний тайм-аут. Можливо, у вас повно невирішених справ, проте потрібний перепочинок, після якого ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Скорпіон — П’ятірка пентаклів

Ця картка попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани.

Стрілець — перевернутий Король пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не переробляйте найближчим часом, присвятіть час відпочинку та хобі.

Козоріг — Вісімка пентаклів

Цього тижня ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Нині саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково окупляться.

Водолій — перевернутий Король жезлів

Можливо, ви не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Риби — Сімка жезлів

Це карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь із сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.