З іменинами Володимира 15 липня! Красиві листівки та привітання своїми словами

Читать на русском
Автор
4200
Привітання з Днем ангела Володимира 2024
Привітання з Днем ангела Володимира 2024. Фото Телеграф

Привітайте близьку людину з Днем ангела 15 липня

Сьогодні чоловіки з ім’ям Володимир святкують свої іменини, оскільки 15 липня (28 липня за старим стилем) православна та греко-католицька церква вшановує святого рівноапостольного князя Володимира. Він хрестив Русь 988 року.

Ім’я Володимир має слов’янське коріння та означає "володіти світом". Є також версія, що воно походить від давньоскандинавського імені Valdimár, що перекладається як "славний володар".

Кожен, мабуть, знає когось на ім’я Вова. Не дивно, адже це ім’я залишається популярним і на слуху вже багато десятиліть.

За традицією, "Телеграф" підготував для вас добірку яскравих вітальних картинок та листівок, а також гарні побажання з Днем ангела Володимира у прозі. Виберіть вітання та надішліть його своїм знайомим, друзям, колегам та родичам через соціальні мережі чи месенджери.

З іменинами Володимира: листівки та привітання своїми словами

листівка володимире вітаю з днем ангела

Вітаю із Днем Володимира. Бажаю мудрості, здоров’я, міцних сил, а також поваги, любові, статку. Нехай кожен день буде великим і успішним, нехай кожна мить дарує усмішку та добро. Бажаю залишатися мужньою людиною, яка не знає страхів і бід!

листівка Володимире з днем ангела

У День Святого Володимира від щирого серця бажаємо вам, щоб святе ім’я великого князя вело вас довгою дорогою долі до справжньої слави, а справи ваші, успіхи і життєві досягнення були такими ж величними.

картинка володимире вітаю з іменинами

Сьогодні твій день, Володимире. Будь завжди захисником, який не боїться труднощів, а сміливо дивиться їм в обличчя, хай усі дороги тобі підкоряться, а горизонти будуть відкриті. Завжди посміхайся від щирого серця і будь щасливим!

картинка з днем вови сердечно

Вітаю з Днем Володимира і щиро бажаю, щоб у твоєму житті завжди світило червоне сонечко, щоб серце істинно цінувало і поважало давні традиції народу. Нехай великий князь завжди є прикладом самовідданості, мудрості та цілеспрямованості, нехай тобі завжди вдається добиватися свого.

листівка вітаю володимира з іменинами

Вітаю із Днем Володимира. Бажаю, щоб ангел-охоронець з тобою був завжди і всюди, щоб тобі, Володю, підкорялася будь-яка вершина та будь-яка глибина. Бажаю здоров’я та любові тобі, відважний Володимире, а також вічної мужності серця, гармонії душі та щастя життя.

картинка з днем ангела владимире
листівка з днем ангела володимира
листівка вово з днем ангела бажаю любові

Нагадаємо, що християни східного обряду перейшли на новий юліанський календар. Раніше ми писали про церковні свята, які відзначаються у липні 2024 року за новим стилем.