Гороскоп Таро на тиждень: Терезам потрібен перепочинок, а у Раків вийде все, за що б не взялися

Читати російською
Автор
Новина оновлена 14 липня 2024, 12:22

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Середина липня багатьом принесе можливість вирішити проблемні ситуації та просунутися на шляху до своїх цілей, проте в деяких не обійдеться і без неприємностей.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня 2024 року включно.

Овен — перевернутий Туз мечів

Зазвичай це карта тріумфу та перемоги, але в перевернутому вигляді її меч з переможного стає пронизливим. Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем із здоров’ям.

Телець — перевернутий Паж пентаклів

Найближчим часом вас може накрити безшабашний, бунтарський настрій, через що будуть складно йти робочі питання, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не накручувати.

Близнюки — перевернутий Повішений

Вас може накрити криза, коли варто задуматися про своє життя та змінити систему цінностей. Можливо, ви надто зациклилися на матеріальному, розвиваєтеся лише в одному напрямку, або висуваєте надто високі вимоги до себе чи оточуючих.

Рак — Імператор

Якщо у вас була якась важлива справа, яку ви відкладали і сумнівалися, що зможете вирішити її, — зараз саме час взятися за неї, адже Імператор обіцяє, що у вас вийде все, за що б ви не взялися.

Лев — Паж мечів

Вам може бути складно порозумітися з людьми і, можливо, ви почуєте неприємну критику з боку оточення чи начальства. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, вона може бути корисною.

Діва — перевернута Дев’ятка пентаклів

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, — ви можете прийняти неправильне рішення і помилитися. Це може стосуватися як роботи, і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Терези — Четвірка мечів

Вам потрібний тайм-аут. Можливо, у вас повно невирішених справ, проте потрібний перепочинок, після якого ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Скорпіон — П’ятірка пентаклів

Ця картка попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани.

Стрілець — перевернутий Король пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не переробляйте найближчим часом, присвятіть час відпочинку та хобі.

Козоріг — Вісімка пентаклів

Цього тижня ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Нині саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково окупляться.

Водолій — перевернутий Король жезлів

Можливо, ви не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Риби — Сімка жезлів

Це карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь із сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.