Злидні, самотність та глузування: названі головні страхи кожного знака Зодіаку

Читать на русском
Автор
1276
Головні страхи знаків Зодіаку
Головні страхи знаків Зодіаку. Фото pixabay.com

Кожна людина чогось боїться

Якими б сміливими не здавалися деякі зі знаків Зодіаку, все одно кожна людина має свої страхи і фобії. Хтось боїться павуків, а когось лякають глобальніші проблеми, такі як втрата близької людини.

Незмінним залишається правило: якщо подивитися своєму страху в обличчя, він втратить силу. Які приховані страхи мають представники всіх знаків Зодіаку, розповідають на порталі "MixNews".

Чого бояться знаки Зодіаку

Овен: страх розставання

У Овна присутня виняткова жага пригод, але водночас він прагне спокою та внутрішнього умиротворення. У той час як він мріє про життя, повне пригод, його найбільший страх полягає в можливості руйнування відносин і легкості, з якою зв’язки можуть бути розірвані.

Телець: страх непостійності

Тельці відомі своєю стійкістю, надійністю, земною стійкістю та цілеспрямованістю. У вас чітке уявлення про напрямок вашого життя, і ви докладаєте всіх зусиль, щоб рухатися в цьому напрямку. Але те, що вас дійсно лякає, це раптові зміни та вихід за межі вашої зони комфорту. Ви боїтеся несподіванки так само як деякі люди бояться павуків.

Близнюки: страх невдачі

Близнюки товариські, люблять веселитися та виявляти креативність. Оскільки ви прагнете самовираження та розкриття своїх творчих здібностей, ви боїтеся невдач. Глибоко всередині ви побоюєтеся, що можете виявитися невдахою і не досягнете висот у своїх починаннях.

Рак: страх бути відкинутим

Вас відрізняє висока емоційна чутливість, і ви маєте чудову здатність до співчуття та співпереживання іншим людям. Тому цілком природно, що ваш найбільший страх полягає у можливості бути відкинутим. Вам важко прийняти думку про те, що ви могли б повністю відкрити своє серце, а у відповідь не отримати взаємності.

Лев: страх бути недооціненим

Ви постаєте перед світом як впевнена в собі та сильна людина. Однак, якщо поглянути глибше, ви усвідомлюєте, що боїтеся бути недооціненим, не оціненим і проігнорованим.

Діва: страх неорганізованості

Ви відомі своєю здатністю ефективно та організовано справлятися з усіма завданнями. Ваша педантичність проявляється у всьому, що ви робите. Ваш найбільший страх полягає в хаосі та безладді, а також у тому, що вас можуть не почути або не прислухатися. Хаос змушує вас відчувати дискомфорт та невпевненість.

Терези: страх конфронтації

Ви цінуєте мир, любов та розуміння. Конфлікти та конфронтації викликають у вас дискомфорт та тривогу. Ви вважаєте за краще робити все можливе, щоб зберегти гармонію і зробити людей щасливими. Ваш найбільший страх — заподіяти комусь страждання або побачити, як хтось страждає через вас.

Скорпіон: страх бути викритим

Незалежно від того, які випробування вам доводиться долати, ви здатні піднятися над ними та змінити своє життя. Ви пристрасні, але люто охороняєте свої емоції. Ваше найбільше занепокоєння — це невдачі, але ще більше ви боїтеся, що оточуючі дізнаються про ваші найглибші почуття і невпевненість.

Стрілець: страх бути контрольованим

Ви вільні як птах, сповнені креативності та енергії. Життя для вас — це нескінченна пригода, яка ніколи не набридає. Ваш великий страх полягає в тому, що хтось інший почне контролювати ваше життя і позбавить вас можливості проживати його так, як ви хочете.

Козоріг: страх виявитися недостатньо гарним

Козероги вміло перетворюють свої мрії на реальність завдяки своїм амбіціям, мотивації та прагненню до досягнення цілей. За цією самовпевненістю ховається страх бути недостатньо хорошим і нерозумінням свого бачення оточуючими.

Водолій: страх втратити близьку людину

Водолії вміють ефективно керувати напруженими ситуаціями, зберігаючи спокій та допомагаючи іншим людям знайти внутрішній спокій. Однак їхній основний страх — втратити близьку людину з життя. Вони бояться того, що не зможуть бути поруч у потрібний момент і виявляться безпорадними перед потребами коханої людини.

Риби: страх критики

Риби не переносять критику і намагаються уникати конфронтації, тому що цей процес викликає у них дискомфорт та занепокоєння. Ніщо не дратує Риб так сильно, як закиди чи крики на їхню адресу.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найкрасивіші. На думку астрологом, коли справа стосується краси, саме цим знакам немає рівних.