Виглядатимете молодшою: найкращі стрижки для жінок 50+ (фото)

Читать на русском
Автор
653
Трендові стрижки на літо 2024 для жінок, старших за 50 років
Трендові стрижки на літо 2024 для жінок, старших за 50 років. Фото Freepik

Боб — актуальна стрижка для будь-якого віку

50 років — ідеальний час для зміни або корекції зачіски. Саме стрижка може допомогти вам виглядати стильно, сучасно і молодо. Правильно підстрижене волосся може не лише приховати недоліки, а й виділити кращі риси обличчя. Раніше ми розповідали, які зачіски омолоджують жінок 40+, а тепер ділимося стрижками для жінок, старших, ніж 50 років.

Виявляється, саме неправильно підібрана зачіска додає віку. Які стрижки виглядають ефектно, красиво і сучасно, розповіли на latest-hairstyles.

Боб

Ця стрижка не лише у тренді в цього літа, а й має стильний та сучасний вигляд. Якщо у вас овальна форма обличчя і не яскраво виражені щоки, ця зачіска — ідеальний варіант для вас. Однак для цієї зачіски важливо рахувати густину волосся.

Модна стрижка на літо 2024
Фото: pinterest

Багатошарова стрижка

Така зачіска надає об’єму густому волоссю і робить процес вкладання набагато простішим. Довжину при цьому можна обрати будь-яку: від каре до довгого волосся по плечі.

Які стрижки в моді для жінок 50+
Фото: pinterest

Текстурований боб навскіс

Така стрижка додає її володарці легкості та невимушеності. Додавши легкий чубчик, можна приховати чоло, якщо на ньому є зморшки.

Стижка боб
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які стрижки актуальні цього літа. Тому жінки слідкують за основними тенденціями щодо волосся, аби мати стильний вигляд.