Не тільки гарно, а й стильно: трендові ідеї літнього манікюру (фото)

Читать на русском
Автор
Ідеї манікюру на літо 2024
Ідеї манікюру на літо 2024. Фото Pinterest

Цього літа у тренді яскраві кольори

Влітку хочеться, щоб руки мали красивий та доглянутий вигляд. Трендовий манікюр це точно забезпечить. Варто покривати нігтики кольорами, які зараз в моді і обирати актуальні дизайни. А раніше ми ділилися ідеями рожевого манікюру.

Цього літа у тренді насичені відтінки жовтого, рожевого, бірюзового і коралового. Тому варто додати їх на свій манікюр.

Який манікюр зробити влітку 2024

Жовтий колір нігтів точно буде виділятися з натовпу і зробить ваші руки особливими. Цей відтінок чудово поєднується з сірим. Така комбінація — безпрограшний варіант.

Ідеї манікюру на літо 2024
Фото: pinterest

Рожевий манікюр ніби створений для літа. Він по-особливому красивий і додає жіночності. Оскільки френч — це вічна класика, поєднання його з рожевим відтінком — трендовий варіант.

Манікюр липень 2024
Фото: pinterest

Бірюзовий — колір для сміливих людей, які люблять виділятися. Дизайнів та принтів, які можна поєднати з цим кольором — безліч. Наприклад, хвилі. Цей манікюр зробить ваші руки красивими.

Ідеї бірюзового манікюру
Фото: pinterest

Кораловий манікюр виглядає неймовірно розкішно. Він точно не буде, "як у всіх" і виділить вас із натовпу. Не варто комбінувати його з іншими яскравими кольорами, щоб манікюр не вийшов антитрендовим.

Мамнікюр на липень 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" ділився ідеями нюдового манікюру на короткі нігті. Завдяки йому ваші руки будуть ніжними й елегантними.