Старять і дешево виглядають: які відтінки манікюру не слід обирати жінкам за 50 (фото)

Читать на русском
Автор
Який манікюр не варто вибирати жінкам після 50 Новина оновлена 11 липня 2024, 15:25
Який манікюр не варто вибирати жінкам після 50. Фото Freepik

З віком шкіра на руках стає більш схильною до змін

Навіть у віці 50 років важливо продовжувати доглядати за руками, щоб зберегти їхню молодість і красу. Неправильний вибір кольору лаку для нігтів може акцентувати увагу на вікових змінах шкіри.

У матеріалі Express назвали відтінки, від яких жінкам за 50 краще відмовитись, бо вони візуально старітимуть руки. Увага до деталей та правильний вибір кольорової гами допоможуть зберегти їх свіжий та доглянутий вигляд.

Від яких відтінків манікюру слід відмовитись жінкам за 50

З віком шкіра на руках стає більш схильною до різних змін, наприклад, на руках можуть з’явитися судинні зірочки, сухість і пігментні плями. Вибір правильного кольору лаку для нігтів відіграє важливу роль, щоб мінімізувати візуальні прояви цих змін. Неправильний відтінок може підкреслити ознаки старіння і зробити руки візуально блідими та втомленими.

Експерти рекомендують жінкам за 50 років відмовитися від чорного кольору лаку, тому що він може виглядати надто різким та контрастним на зрілій шкірі. Замість чорного краще вибирати темно-синій або темно-сірий, які зберігають елегантність та глибину, але виглядатимуть м’якше та благородніше.

Чорний лак
Який манікюр не варто вибирати жінкам після 50

Другий колір, якого краще уникати у такому віці – білий. Він посилює ефект блідості шкіри, оскільки з віком вона втрачає свою пігментацію. Цей колір може зробити руки менш виразними та підкреслити недоліки рук. Замість білого кольору можна використовувати м’які, теплі відтінки, наприклад персиковий або ніжно-рожевий.

Білий лак
Манкіюр для жінки за 50 років.

Раніше "Телеграф" писав про стильні ідеї місячного манікюру під будь-який look. Такі варіанти є універсальними, тому підійдуть усім.