Як вибрати ідеальний солодкий кавун: ефективний метод (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 липня 2024, 17:34

Вибрати та нарізати смачну ягоду легко, якщо знати ці лайфхаки

Мало що освіжає в літню спеку так, як соковита скибочка кавуна та крижані напої. Вибрати найсолодшу ягоду може виявитися непростим завданням. Нікому не хочеться прийти додому і виявити, що куплений кавун зелений, несолодкий чи перезрілий.

Користувальниця TikTok з ніком @athomewithshannon поділилась своїми методами вибору ідеального кавуна.

Як вибрати стиглий і солодкий кавун

Шеннон Доерті дає три прості поради, які допоможуть щоразу вибирати ідеальний кавун.

1. Кавун має бути важким, дуже важким, незалежно від розміру.

2. На шкірці смачного кавуна обов’язково буде велика жовта пляма.

3. Постукайте по кавуну. Якщо ви почуєте глухий звук, значить стигла ягода.

Тим часом блогер @koshelme розповів, як швидко нарізати кавун, щоб його зручно було їсти.

Спочатку він розрізає кавун на чотири частини. Потім відокремлює м'якоту від шкірки та нарізує її на трикутні часточки. Або пропонує не відокремлювати м’якоту від шкірки, а відразу розрізати кавун на невеликі трикутні часточки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зберегти кавун до самої зими. Це не складе великої праці.