Ретроградний Нептун 2024 ощасливить чотири знаки Зодіаку дуже скоро

Читати російською
Автор

Топ-4 найудачливіші знаки Зодіаку

З 2 липня по 7 грудня Нептун рухатиметься у "ретроградному" напрямку. Ця планета знаходиться досить далеко від Сонця, тому її вплив на людей буде не так яскраво виражений. Все ж таки до списку щасливчиків ретроградного Нептуна астрологи внесли 4 знаки Зодіаку.

Нептун може спокусити всіх серпанком фантазії та нереальності, пише knowinsiders. Ця планета вже зараз пропонує гарні шанси та переваги для досягнення виняткового успіху Овнам, Левам, Стрільцям та Рибам.

1. Овен

Якщо ви хочете привнести трохи хвилювання у своє життя, це чудова можливість дослідити світ драми та театру. Ви можете поринути у світ розваг та можливостей для виступів. Приготуйтеся до захоплюючих відкриттів у цій подорожі.

2. Лев

Прийміть поточний транзит і ви будете в гармонії з енергією ретроградного Нептуна у 2024 році. Ефективно використовуючи свої ресурси ви можете максимально збільшити свій потенціал успіху в поточний період. Левам потрібно зберігати впевненість, коли удача на їхньому боці.

3. Риби

З вашими винятковими талантами у вас є шанс по-справжньому засяяти. Вірте в процес і зосередьтеся на розвитку свого терпіння. Іноді опинитися у центрі протиріч може бути насправді шансом привернути більше уваги. У цей період подумайте про вивчення різних форм мистецтва та розваг.

4. Стрілець

Не дозволяйте нікому підривати вашу самооцінку. Ви господар своєї долі. Важливо віддати пріоритет турботі про себе та займатися тим, що приносить вам радість, наприклад, побалувати себе СПА-днем, оновити гардероб або приготувати вишукану їжу. Знайдіть гармонійний баланс між роботою та сім’єю, і ви збільшите свої шанси залучити удачу на тривалий період часу.

Раніше "Телеграф" ділився астропрогнозом для всіх знаків Зодіаку на липень 2024 року. Згідно з розкладом карт Таро, одним пощастить з оновленням життя, а іншим – покращенням репутації.