Місячний календар стрижок: найсприятливіші дні у липні, щоб змінити стиль

Читать на русском
Автор
Дізнайтесь, коли найкраще запланувати стрижку Новина оновлена 01 липня 2024, 09:42
Дізнайтесь, коли найкраще запланувати стрижку. Фото Freepik

Названо сприятливі та небажані дні для стрижок у липні

Ось і настав липень — другий місяць літа. Якщо вирішили змінити стиль або освіжити зачіску, то є сприятливі дні в липні. Місячний календар стрижок на другий місяць літа підкаже, коли найкраще запланувати похід до майстра стрижки чи фарбування волосся.

Астрологи розрахували дні у липні, коли можна стригтися, а коли краще цього не робити, пише ТСН. Дізнайтеся та запам’ятайте сприятливі дні для стрижки та фарбування волосся, щоб залишитися задоволеними результатом.

Сприятливі дні для стрижки у липні

Астрологи назвали найсприятливіші дні для стрижки та стилізації волосся, якщо вирішили змінити стиль у липні 2024 року. Так, найсприятливішими днями вважаються 2, 3, 4, 9, 12, 13, 16, 18, 19, 28, 31 липня. Також можна запланувати похід до перукаря на 7, 8, 10, 11, 17, 20, 21 липня – ці дні вважаються нейтральними.

Несприятливі дні для відрізання волосся

Є кілька днів у липні, коли не варто робити стрижку, адже можете пошкодувати про це чи стрижка не вдасться. Це 5, 6, 22, 25 число. Також не варто стригтися 14, 23 липня.

Сприятливі дні для фарбування волосся

Якщо вирішили не тільки освіжити стрижку, а й пофарбувати волосся, то варто врахувати дні, які будуть сприятливими для цього. Так, запланувати фарбування волосся у липні можна на 3, 7, 8, 10, 18, 20, 31 липня. Однак, найвдаліший день – це 29 липня. А в решту днів краще цього не робити.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олена Зеленська з’явилася з елегантним укладанням, яке можна повторити вдома. Дізнайтесь, як зробити зачіску, як у першої леді.