Будете найбільшою модницею: три актуальні стрижки на літо, які сподобаються кожній (фото)

Читати російською
Автор

У моду повертаються тренди з мнулого

Стрижки вже давно стали повноцінною частиною образу. Тому жінки слідкують за основними тенденціями щодо волосся, аби мати актуальний вигляд. У тренді на 2024 рік — натуральність, а одним із найкращих варіантів на літо є стрижка Рейчел.

Експерти розповіли, що цього року актуальними будуть стрижки, які не потребують багато часу для укладки. Одні допоможуть створити красивий об'єм, тоді як інші — прибрати надмірну пухнастість. "Телеграф" зібрав три варіанти стрижок, які найкраще зробити на літо.

Багатошаровість

Такий прийом дозволяє створити об'єм навіть у власниць не надто пишної шевелюри. Це можна зробити за допомогою стрижки каре або довжини до лопаток. Для того, щоб об'єм був більший, передні пасма роблять коротшими, тоді як кінчики — залишають рівними. Багатошаровість пасує під різні форми обличчя. Лише варто бути обережним власницям кучерявого волосся.

Багатошарове каре, Фото: Pinterest

Чубчик

Така стрижка є суперпопулярною у 2024 році. Стилісти надихнулися акторкою Джейн Біркін, яка носила чубчик. Він робить риси обличчя більш м'якими та пасує під різну довжину. Чубчик освіжає вигляд, додає образам французького шику та легкості. Попросіть свого перукаря відтворити цю стрижку, і ви будете приємно вражені оновленим виглядом у дзеркалі.

Чубчик як у Джейн Біркін, Фото: Pinterest

Каскад

Цей варіант буде актуальним тим, хто хоче додати собі об'єму, а жоден засіб не допомагає це зробити. Підстригання волосся у різну довжину — гарна ідея для того, щоб освіжити свою зачіску. Стрижка "каскад" буде в моді ще довго, бо вона є універсальною та практичною. Водночас чудово підійде тим, хто до кардинальних змін ще не готовий, але прагне оновлення.

Стрижка "каскад", Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про три наймодніші стрижки для жінок 60+, які додають свіжості та легкості. Там є дуже стильні варіанти.