Ніколи не вийде з моди: якому манікюру віддає перевагу Аріана Гранде і Джессіка Альба (фото)

Читать на русском
Автор
Який манікюр зробити влітку 2024 Новина оновлена 05 липня 2024, 20:02
Який манікюр зробити влітку 2024. Фото Freepik

Манікюр є частиною будь-якого образу

Доглянуті нігтики — гордість будь-якої жінки. Цього літа, якщо ви хочете стильний манікюр, який ідеально впишеться в будь-який образ, надихніться ідеями таких голлівудських зірок, як Аріана Гранде та Джессіка Альба.

"Телеграф" повідомляє, що всесвітньо відомі красуні віддають перевагу класичному френчу. Такий манікюр дозволить завжди виглядати бездоганно.

Який манікюр зробити влітку 2024 року

Білий френч — це один з найвідоміших і найпопулярніших видів манікюру, який став символом класики та елегантності. Він характеризується тим, що кінчики нігтів забарвлюються білим лаком, а основа – натуральним або нейтральним відтінком, що створює чистий та доглянутий образ.

Його воліє така відома співачка та актриса як Аріана Гранде. Знаменитість має багатомільйонну аудиторію та часто ділиться з підписниками яскравими цікавими образами, демонструючи також свій манікюр.

Аріана Гранде
Модний манікюр літо 2024

Артистку часто можна побачити з френчем, оскільки він універсальний. Цей манікюр підходить під будь-який стиль одягу та ситуацію — від повсякденних справ до вечірніх заходів.

Аріана Гранде
Манікюр Аріани Гранде

Також такий дизайн обирає голлівудська акторка Джесіка Альба. Білий френч ідеально підкреслює природну красу нігтів, роблячи їх візуально довшим та акуратнішим.

Джессіка Альба
Який манікюр зробити влітку 2024 року

Білий френч популярний серед знаменитостей, моделей та звичайних жінок завдяки своїй здатності виглядати стильно та акуратно. Цей манікюр можна доповнити різними декоративними елементами, такими як стрази, гліттер, акцентні смужки або перлини, щоб додати оригінальність та індивідуальність.

Джессіка Альба
Манікюр Джессіки Альби

"Телеграф" писав раніше, що одним з основних модних трендів манікюру цього літа став фруктовий нейл-арт. Створити соковитий образ можна з використанням малюнків яскравих апельсинів, лимонів та лаймів.