Як виглядає єдиний син Тіни Кароль від померлого чоловіка: скільки йому років і де він зараз (фото)

Читать на русском
Автор
1187
Тіна Кароль завжди вітає сина з днем народження у соцмережах Новина оновлена 04 липня 2024, 10:34
Тіна Кароль завжди вітає сина з днем народження у соцмережах. Фото https://www.instagram.com/tina_karol/

Син Тіни Кароль Веніамін росте справжнім красенем

Відома українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно показалася у Карпатах, ретельно приховує своє особисте життя. Співачка одного разу була одружена з продюсером Євгеном Огіром, проте чоловік помер після тривалої онкології. Після цього артистка більше не виходила заміж і не була у стосунках.

У шлюбі з Огіром у 2008 році у Тіни Кароль народився син Веніамін. "Телеграф" з’ясував, де зараз живе хлопець, скільки йому років та чим він займається.

Тіна Кароль, Євген Огір, син
Фото: https://www.instagram.com/tina_karol

Як виявилося, більшу частину свого життя Веніамін провів за кордоном. Наразі хлопцеві 16 років (у листопаді буде 17) і він росте справжнім красенем, дуже схожим на свого покійного батька. В інтерв’ю журналістам Тіна Кароль зізнавалася, що вирішила оберігати сина від свого публічного життя, тому відправила навчатися до Великобританії. Там він живе в українській родині, ходить до української церкви та знає українські традиції.

Тіна Кароль, Євген Огір, син Веніамін
Фото: https://www.instagram.com/tina_karol

Зірка і до повномасштабного вторгнення і під час навідує сина в Лондоні. Також він іноді приїжджає в Україну та проводить час із матір’ю, вони разом їздять на відпочинок.

Тіна Кароль та її син Веніамін
Фото: https://www.instagram.com/tina_karol

Коли Веніамін став старшим, час від часу бував із зірковою мамою на зйомках телешоу і давав інтерв’ю. Однак більшість часу він залишається непублічним.

За словами Тіни Кароль, її син зараз повністю захоплений навчанням. Він добре знає математику та активно вивчає мови — крім української та англійської хлопець опановує французьку та іспанську. При цьому артистка заявляє, що після навчання в університеті її син повернеться в Україну і працюватиме на благо своєї країни.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає єдиний син Олександра Пономарьова. Скільки йому зараз років і чи спілкується він із батьком.