Як виглядає єдиний син Олександра Пономарьова, скільки йому зараз років і чи спілкується він з батьком (фото)

Читать на русском
Автор
1155
Олександр Пономарьов іноді показує сина у соцмережах Новина оновлена 03 липня 2024, 09:28
Олександр Пономарьов іноді показує сина у соцмережах. Фото Колаж "Телеграф"

У артиста двоє дітей — старша дочка та молодший син

Відомий український виконавець та продюсер Олександр Пономарьов, який під час війни допомагає ЗСУ та виступає для військових, має двох дітей. Старша дочка артиста Женя народилася у шлюбі з Оленою Мозговою, а сина Сашка співакові народила Вікторія Мартинюк.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає син Олександра Пономарьова зараз, скільки йому років і чи спілкується він із батьком

Виконавець Олександр Пономарьов був одружений двічі. Перша дружина Олена Мозгова народила співачку дочку Євгенію. Другою дружиною артиста стала Вікторія Мартинюк. Пара познайомилася на початку 2000-х і незабаром одружилася. У шлюбі артиста з Вікторією у 2007 році народився син, якого назвали на честь батька — Олександром.

Пономарьов, Мартинюк
Олександр Пономарьов та Вікторія Мартинюк

Шлюб Олександра та Вікторії тривав не дуже довго — у 2011 році пара розлучилася, а дитину "ділили" через суд. Вікторія звинуватила виконавця у зрадах та навіть рукоприкладстві.

Пономарьов, син
Олександр Пономарьов та Вікторія Мартинюк із сином Сашком

І хоча батьки розлучилися, Пономарьов із судовими обмеженнями, але все ж брав і бере участь у житті сина. Також іноді артист публікує спільні фотографії в соцмережах.

Так, у лютому 2024 року Олександр Пономарьов показав свіже фото із сином Сашком та привітав його з днем народження. Як виявилося, хлопцеві вже 17 років і він виріс справжнім красенем з милими кучерями та світлими очима.

Раніше в одному з інтерв’ю Олександр Пономарьов розповідав, що його син Сашко цікавиться комп’ютерними технологіями. Вони мають довірливі стосунки з розмовами про все. Проте, як жартує виконавець, про дівчат син із ним не ділиться.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає і чим займається старший син Ірини Білик Гліб Оверчук. Хлопець, вірогідно, зараз живе за кордоном.