Спідниці з воланами та бермуди: які речі у тренді цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
Що носити влітку 2024 Новина оновлена 04 липня 2024, 09:53
Що носити влітку 2024. Фото Freepik

За допомогою цих речей можна формувати стильні образи

Тренди задають тон у світі моди, визначаючи, що буде актуальним цього сезону. Деякі речі залишаються у списку найпопулярніших, утримуючи свої позиції роками, інші швидко зникають з поля зору.

На своїй сторінці в Instagram стиліст Яна Платонова розповіла, на що слід звернути увагу модницям цього літа. За допомогою цих речей можна сформувати багато цікавих стильних образів.

Що носити влітку 2024

Міні-спідниця з воланами

Ця спідниця стала одним із яскравих трендів цього літа, додаючи жіночності та грайливості у будь-який гардероб. Легка та повітряна, вона чудово підходить для спекотної погоди, забезпечуючи комфорт та стиль одночасно. Цю модну річ можна носити із різними елементами гардеробу, створюючи безліч стильних образів. Для повсякденного looka підійде комбінація із простою футболкою чи топом, сандалями чи кедами.

Міні-спідниця з воланами
Що носити влітку 2024

Масивні сережки

Ці прикраси здатні миттєво перетворити навіть найпростіше вбрання, привертаючи увагу до обличчя і створюючи яскравий акцент. Масивні сережки бувають різних форм та стилів: від великих кілець та геометричних фігур до прикрас з камінням та бахромою, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь-якого випадку.

Масивні сережки
Головні тренди літа 2024

Прозоре взуття

Основна перевага прозорого взуття в його універсальності та здатності візуально подовжувати ноги, що робить його ідеальним для поєднання з різними стилями одягу. Комбінуючи таке взуття з яскравими аксесуарами чи одягом, можна створити гармонійне та збалансоване вбрання.

Прозоре взуття
Яке взуття носити влітку 2024

Топи з воланами

Такі топи стали трендом завдяки своїй жіночності, легкості та універсальності, які ідеально підходять для літнього гардероба. Волани додають руху та об’єму, створюючи романтичний та вишуканий образ.

Топи з воланами
Літні тренди 2024

Бермуди

Це модні подовжені шорти, які доходять до колін або трохи вищі. Вони стали популярним трендом завдяки своїй універсальності, комфорту та стилю. Для повсякденного образу бермуди можна поєднувати із простою футболкою чи стильним топом. Це створить невимушений та стильний look.

Бермуди
З чим носити бермуди цього літа

Раніше "Телеграф" писав, як і з чим носити шорти-блумери цього літа. Вони відрізняються короткою довжиною та романтичним настроєм.