Ці сумки повинні бути у вашому гардеробі: пʼять актуальних моделей

Читать на русском
Автор
Актуальні моделі сумок на 2024 рік
Актуальні моделі сумок на 2024 рік. Фото Pinterest

Такі сумки будуть в тренді цьогоріч

Щоб формувати красиві та актуальні образи, потрібно враховувати, що зараз у тренді. Тенденції постійно змінюються та зʼявляються новинки. Вже відомо, на які сумки варто звернути увагу в цьому році.

Мода 2000-х активно повертається у сучасність разом із спортивними костюмами, блискучими топами та короткими шортами, пише Vogue.

Так само знову є актуальними цікаві сумки, які носили в ті часи. Вони нагадують про безтурботність та свободу самовираження. Дизайнери додали у ці речі нотку сучасності та сміливості. Пропонуємо 5 найкращих варіантів сумок на цей рік.

Сумка-багет

Сумку у формі багету створила дизайнерка аксесуарів відомого бренду Fendi — Сільвія Вентуріні Фенді. А широко популярною така модель стала після того, як її носила Керрі Бредшоу у серіалі "Секс і місто". Згодом сумкою-багет почали називати всі моделі, які можна зручно носити на руці. Водночас сумка-багет — не лише про комфорт: вона може стати цікавою родзинкою вашого образу.

Сумка-багет
Сумка-багет, Фото: Pinterest

Сумка-місяць

Сумки, котрі носили зазвичай під пахвою, були супертрендом 2000-х. Такі варіанти цінували за зручність, оскільки вони звільняли руки. Зараз такі моделі знову будуть на піку популярності в дещо оновленому вигляді. Лаконічні сумки у формі місяця вдало доповнять будь-який лук.

Сумка-місяць
Сумка-місяць, Фото: Pinterest

Потерта сумка

Дизайнери створювали такі моделі для носіння на кожен день. Невеликі потертості на тканині додавали сумкам вінтажності, що робило їх вигляд "дорогим" і позачасовим. Мати таку річ у гардеробі — означає володіти вишуканим і особливим стилем. До того ж потерті сумки можна сміливо комбінувати з різними речами.

Потерта сумка
Потерта сумка, Фото: Pinterest

Сумка-боулінг

Модель отримала свою назву через те, що схожі сумки носили гравці боулінгу. Вони дуже швидко поширювалися у буденний гардероб, бо це практично та зручно. Згодом сумка-боулінг стала невід’ємним атрибутом модниць.

Сумка-боулінг
Сумка-боулінг, Фото: Pinterest

Сумка з клапаном

Так назвали сумки, які защіпають на різноманітні заклепки. Вони завжди мають стильний та цікавий вигляд, бо така деталь вдало доповнює дизайн сумки. До того ж ці моделі міцно закриваються, тобто, нічого звідти не випаде. Обирайте варіанти з заклепками, які до душі та купуйте. Вони будуть актуальними не один сезон.

Сумка з клапаном
Сумка з клапаном, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про ідеї зачісок, які гармонійно доповнять ваш образ. Вони стильно виглядають.