Дворічний син Тімура Мірошниченка сказав перше "Тато" (відео)

Читать на русском
Автор
785
Тімур Мірошниченко пишається названим сином Марселем Новина оновлена 16 червня 2024, 17:25
Тімур Мірошниченко пишається названим сином Марселем. Фото instagram.com/timur.miroshnychenko

Ведучому зробили подарунок у сімейне свято

Відомий український теле- та радіоведучий Тімур Мірошниченко похвалився, що його наймолодший син Марсель сказав своє перше "Тато". Досягненням хлопчика чоловік поділився у соцмережі у сімейне свято, що відзначається щорічно у третю неділю червня — День батька 2024.

Відео з тим, де Марсель чітко вимовляє слово, Мірошниченко опублікував в сторіс Інстаграму. За кадром чутно голос дружини ведучого, юристки Інни Мірошниченко (в дівоцтві Рудник).

"Марс чекав цього дня, щоб нарешті сказати "Тато". Марс вперше сказав "ТАТО" не по складах, а цілим словом. Це його подарунок для Тімура в День батька!", — підписала відео мама-блогерка.

Нагадаємо, що у 2023 році телеведучий Тімур Мірошниченко разом з дружиною Інною всиновили хлопчика із житомирського дитбудинку. За словами пари, Марсель для свого віку ще зовсім маленький і має певні проблеми зі здоров'ям. Раніше 38-річний шоумен поділився історією першої зустрічі з новим членом родини.

У серпні Марселю виповниться три роки. Зіркове подружжя ще виховує двох дітей — старшу дочку Мію (2018) та сина Марка (2019).

тімур мірошниченко інна мірошниченко марсель
Фото: instagram.com/_inna_mi_

Раніше "Телеграф" розповідав, що у березні українська ведуча Лілія Ребрик стала мамою втретє. Зірка народила дівчинку, яку назвали Аделіною. Нещодавно Ребрик зворушила фото з новонародженою дочкою.