Ріанна в хустці, а Леді Гага у пухнастій сукні: як світові знаменитості носять вбрання українських брендів (фото)

Читать на русском
Автор
Джей Ло, Леді Гага, Ріанна та інші знаменитості все частіше обирають українські бренди Новина оновлена 03 липня 2024, 10:50
Джей Ло, Леді Гага, Ріанна та інші знаменитості все частіше обирають українські бренди. Фото Getty Images, колаж "Телеграфу"

Багато світових зірок обирають для своїх образів українське вбрання

Час від часу у ЗМІ з’являється інформація, що та чи інша світова зірка вийшла в люди у вбранні від українського бренду. Останнім часом серед актрис та співачок світового масштабу поширюється тренд на образи, створені українськими дизайнерами — сукні, головні убори або навіть піжами.

"Телеграф" зібрав найяскравіші образи закордонних знаменитостей, які прославляють на весь світ вбрання, створені українськими брендами.

Ріанна в хустці від Багінського

Відома співачка Ріанна у новій рекламній кампанії губної помади з’явилася у незвичайному головному уборі від українського дизайнера Руслана Багінського. Ця незвичайна хустка є переосмисленою частиною українського традиційного одягу, як заявляють на сайті бренду. Такий головний убір коштує близько 12,5 тисяч гривень.

Ріанна

Леді Гага в ексклюзивній сукні SANTA

Співачка Леді Гага славиться на весь світ своїми епатажними образами. Так, нещодавно зірка провела концерт у Лас-Вегасі. Під час виступу вона вийшла на сцену в ексклюзивній сукні українського бренду SANTA.

Леді Гага

Марго Роббі в піжамі від Sleeper

Актриса Марго Роббі, яка зіграла роль Барбі в культовому однойменному фільмі, також віддала перевагу українському вбранню під час публічної появи. Зірка з’явилася на спеціальному показі фільму та прес-конференції у рожевій піжамі з пір’ям від українського бренду Sleeper.

Марго Роббі

Дженніфер Лопес у сорочці-топі від Фролова

У лютому цього року Дженніфер Лопес з’явилася на шоу Saturday Night Live. Для зйомок у проекті світова зірка одягла чорні штани з вирізами та короткий жакет. А сорочка-топ із колекції українського дизайнера Івана Фролова чудово доповнює її образ.

Джей Ло

Періс Хілтон у рожевому вбранні від GASANOVA

У травні цього року світська левиця та інфлюенсерка Періс Хілтон знялася для реклами напоїв в образі від українського дизайнера. Зірка позувала в рожевому наряді зі спідниці і топу зі стразами від бренду GASANOVA. І, як виявилося, Періс Хілтон уже не вперше з’являється в образах від українського дизайнера.

Періс Хілтон

Раніше "Телеграф" розповідав про добірку модних сумочок, з якими Джей Ло, Серена Вільямс та інші зірки з’явилися на Paris Fashion Week.