Адель виступила в сукні від росіянина Юдашкіна, який підтримує війну: українці рознесли зірку

Читать на русском
Автор
Позиція щодо війни в Україні співачки невідома
Позиція щодо війни в Україні співачки невідома. Фото instagram.com/adele

Співачка обурила фанів

Британська співачка Адель, яка має багато фанатів в Україні, на концерті в Лас-Вегасі виступила в сукні бренду YUDASHKIN, який заснував путініст Валентин Юдашкін. В коментарях українці невдоволені вибором вбрання.

Світлинами з концерту співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Адель навіть відмітила сторінку бренду на фото, що виглядає як реклама.

Адель в сукні від Юдашкіна
Фото: instagram.com/adele
Адель в платті російського бренду
Фото: instagram.com/adele

Так, в коментарях підписники рознесли співачку за вибір бренду, в якому вона виступає. В коментарях безліч невдоволених шанувальників, які засуджують виконавицю.

  • Ви могли вибрати будь-якого дизайнера в світі, але ви вибрали людину, яка працює в російській армії.
  • Вау, ти підтримуєш вбивство дітей в Україні.
  • Твоє плаття розробив російський дизайнер. він підтримує Путіна. твій одяг залитий кров'ю українського народу.
  • Ви купуєте сукню у російського дизайнера, він платить податки в Росії, Росія використовує ці гроші, щоб спонсорувати війну в Україні.
  • Ну а поки Мадонна викладає ролики із закликами підтримати Україну в боротьбі з Росією, хтось обирає сукню від російського дизайнера, який створює уніформу для російської армії. Армія, яка в цей момент грабує і знищує іншу націю. Таке життя.
Фото: instagram.com/adele
Фото: instagram.com/adele
Фото: instagram.com/adele

Валентин Юдашкін — російський дизайнер, який розробляв військову форму для армії РФ і запам’ятався, як путініст. Він помер минулого року, але бренд не припинив своє існування. Юдашкін отримував нагороди від Путіна і багато разів з’являвся у Кремлі. За проросійську позицію дизайнера навіть не допустили до Тижня моди у Парижі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки "Резервіст" разом із ветеранами "Азову". Зірка тренувалася разом з іншими учасниками вишколу.