Добірка модних сумочок, з якими Джей Ло, Серена Вільямс та інші зірки з’явилися на Paris Fashion Week (фото)

Читать на русском
Автор
Серена Вільямс і Джей Ло на Паризькому тижні моди Новина оновлена 26 червня 2024, 10:25
Серена Вільямс і Джей Ло на Паризькому тижні моди. Фото Getty Images

Знаменитості задають тренди на літо

У Парижі проходять покази нових колекцій від іменитих дизайнерів у рамках Тижня моди. Захід зібрав чимало зіркових гостей, серед яких Дженніфер Лопес, Серена Вільямс та інші зірки шоу-бізнесу. "Телеграф" зібрав добірку із модних сумочок, з якими знаменитості виблискували на просторах Paris Fashion Week.

Так, однією з найяскравіших персон на Тижні моди в Парижі була світова знаменитість Дженніфер Лопес. Співачка виблискувала у стильному образі та з елегантною чорною сумочкою від модного дому Dior.

Дженіфер Лопес
Фото: Getty Images

Ще одна знаменитість, яка засвітилася на показах Тижня моди, — американська тенісистка Серена Вільямс. Весь її образ був дуже екстравагантним, але особливо виділялася сумочка — червона та у формі собаки.

Серена Вільямс
Фото: Getty Images

Ще одна іноземна гостя показів Paris Fashion Week Нацукі Дегучі. 22-річна японська актриса і модель сяяла у скромному образі, але з маленькою рожевою сумочкою, яка дуже пасувала до її вбрання.

Нацукі Дегучі
Фото: Getty Images

Також на показах були присутні місцеві французькі знаменитості. Приміром, там побувала французька актриса Анна Муглаліс. Вона була у світлому вбранні із елегантною чорною сумочкою від Chanel.

Анна Муглаліс
Фото: Getty Images

Американська актриса Моллі Гордон також відвідала Paris Fashion Week. Вона з’явилася перед камерами у стильному світлому образі, який доповнила чорною сумочкою з гострими кутами та квадратною формою.

Моллі Гордон
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що 54-річна Наомі Кемпбелл викликала фурор у Парижі. Зірка з’явилася в незвичайному вбранні — вся у срібних паєтках.