Якщо блендер затупився, перебийте у ньому цей продукт: леза знову стануть гострими

Читати російською
Автор

Цей лайфхак вам знадобиться

Яєчну шкаралупу можна використовувати не лише як добриво на городі або як засіб боротьби із застарілими плямами, але також точити нею леза блендера. Вона чудово впорається з задачею, завдяки чому пристрій не доведеться викидати.

З цим завданням впорається навіть новачок. А як саме це зробити розповідає "Ukr.Media".

Як можна наточити ножі на блендері за допомогою яєчної шкарлупи

Так, ножі блендера можна спробувати заточити у майстра. Або ж зекономити та згадати старі перевірені народні методи. Щоб відновити гостроту ножів у блендері, скористайтеся звичайною яєчною шкаралупою. Спочатку помістіть шкаралупу в морозильну камеру на 20-30 хвилин.

Після цього покладіть заморожену шкаралупу в блендер і увімкніть його на 1-2 хвилини. Ножі знову стануть гострими. Експерти пояснюють цей незвичайний лайфхак тим, що шкаралупа діє як точильний камінь. Завдяки своїй твердості та крихкості вона ідеально підходить для заточування ножів.

Раніше ми писали, чому смартфон гріється і що з цим робити. Про ці лайфхаки мало хто знає.