66-річна мама Дана Балана розбурхала мережу танцями у купальнику (відео)

Читать на русском
Автор
1002
Людмила Балан засвітила фігуру в купальнику Новина оновлена 02 липня 2024, 21:54
Людмила Балан засвітила фігуру в купальнику. Фото instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila/

Артистка насолоджувалася відпочинком на березі моря

Популярна молдавська телеведуча, артистка та мама екс-тренера шоу "Голос країни" Дана Балана, який на початку війни зник з радарів, 66-річна Людмила Балан захопила шанувальників своєю фігурою у купальнику. Жінка показала запальні танці на морському узбережжі.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відповідне відео. Шанувальники були у захваті від її позитивної енергії.

На кадрах 66-річна жінка позує у різнокольоровому роздільному купальнику, який складається з бюстгальтера та спідниці з рюшами. Мама Дан Балана доповнила свій пляжний look солом’яним капелюхом та сонцезахисними окулярами.

Артистка станцювала на березі моря, анонсувавши свій новий трек Nu Pleca ("Не йди"). Відомо, що Людмила Балан від початку повномасштабного вторгнення підтримала Україну у боротьбі з російським агресором. На своїй сторінці в соцмережі вона навіть опублікувала фото на тлі "дерева українців", наголосивши, що воно таке ж міцне, як і наш народ.

Людмила Балан виступила разом із сином у 13-му ефірі 10 сезону вокального шоу "Голос країни". Вона обійняла кожного тренера після виступу та з особливою ніжністю звернулася до співачки Тіни Кароль, якій тоді приписували роман із Дан Баланом.

"Телеграф" писав раніше, що українська співачка Надія Дорофєєва захопила формами у купальнику. Артистка вирішила влаштувати собі день відпочинку та позасмагати на пляжі.