"Схожа на училку": 42-річна Віра Брежнєва здивувала новим образом (фото)

Читать на русском
Автор
Віра Брежнєва з’явилася у новому ретро-образі Новина оновлена 13 червня 2024, 15:19
Віра Брежнєва з’явилася у новому ретро-образі. Фото instagram.com/ververa

Свій look Віра Брежнєва доповнила масивними прикрасами

Українська 42-річна виконавиця Віра Брежнєва, яка минулого року розлучилася з Костянтином Меладзе, з’явилася у незвичайному образі. Підписникам її новий look сподобався, деякі зауважили, що в такому вбранні вона нагадує вчительку.

Кадрами свіжої фотосесії Віра Брежнєва поділилася на своїй сторінці в Instagram. Співачка позувала в образі із ретростилізацією.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва поділилася свіжою фотосесією

Українська зірка на перших знімках позує в сорочці в тонку фіолетову смужку, прозорих окулярях із золотою оправою та масивних сережках з великим фіолетовим каменем. Волосся Віра зібрала в пучок, розпустивши лише чубчик.

Співачка Віра Брежнєва
Віра Брежнєва показала новий стиль

Потім замість сорочки виконавиця одягла білу футболку в сіточку, доповнивши її чорними класичними штанами, ременем та кедами. На пальці у неї видніється кільце із зеленим каменем.

Віра Брежнєва у новому образі
Віра Брежнєва позує у ретро-образі

Фотографував знаменитість Ярослав Бугаєв. Її новий стиль сподобався підписникам, тому вони залишили в коментарях багато приємних компліментів.

скріншот
скріншот з Інстаграма Віри Брежнєвої
скріншот
скріншот з Інстаграма Віри Брежнєвої
скріншот
скріншот з Інстаграма Брежнєвий

"Телеграф" писав раніше, що актриса Джесіка Альба засвітила декольте у Лос-Анджелесі. Знаменитість вийшла у світ у розкішному образі.