Менше хакі, більше чорного: гардероб Зеленського помітно змінився за останні тижні (фото)

Читать на русском
Автор
Стиль Володимира Зеленського останнім часом почав змінюватися Новина оновлена 02 липня 2024, 14:28
Стиль Володимира Зеленського останнім часом почав змінюватися. Фото Колаж Телеграф/Getty Images

Наряди президента почали змінюватися

Президент України Володимир Зеленський ще до походу в політику був публічною та помітною особистістю. Проте з початку його каденції на посаді президента, а особливо під час повномасштабної війни, до нього прикута увага не лише українських, а й закордонних мас медіа. Стежать не лише за заявами та рішеннями президента, а й за його стилем.

На зміни у гардеробі президента звернув увагу "Телеграф". Так, ми помітили, що у вбраннях глави держави поменшало нарядів у відтінку хакі та мілітарі і стало більше чорних вбрань. Незмінною залишається одна важлива деталь — зображення українського герба тризубця на президентському одязі.

Зеленський — стиль кольору хакі та мілітарі

Так, наприклад, у стилі хакі Володимир Зеленський зустрічав у своєму офісі віце-канцлера Німеччини Роберта Хабека. Ця зустріч відбулася 18 квітня у Києві.

Володимир Зеленський, Роберт Хабек
Фото: Getty Images

А 9 травня президент Зеленський зустрічав у Києві президентку Європейського парламенту Роберту Метсолу. Глава держави був у однотонному вбранні у стилі мілітарі з коричневими черевиками.

Зеленський, Метсола
Фото: Getty Images

Ще одна важлива зустріч президента Зеленського відбулася у Мадриді 27 травня. Там він зустрівся із прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом. Як бачимо, навіть у закордонних поїздках президент не зраджував свого стилю кольору хакі.

Зеленський в Іспанії
Фото: Getty Images

Зеленський — чорний гардероб

А ось уже 7 червня президент України Володимир Зеленський трохи змінив свій стиль та з’явився на Національних зборах у Сенаті Франції у чорному вбранні. Вірніше, чорна в нього була сорочка з тризубом.

Зеленський у Франції
Фото: Getty Images

Ще одна поява президента у чорному вбранні була 11 червня. Це була конференція з відновлення України у Берліні, на якій Зеленський виступав разом із канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

Зеленський, Шольц
Фото: Getty Images

Також у чорному президент України Володимир Зеленський 28 червня зустрічав у Києві президентку Словенії Наташу Пірц Мусар.

Зеленський, Наташа Пірц Мусар
Фото: Getty Images

Вже сьогодні, 2 липня, до Києва приїхав угорський прем’єр Віктор Орбан, якого Зеленський також зустрічав у чорній сорочці із тризубцем.

Зеленский, Орбан
Фото: Ян Доброносов, Телеграф

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олена Зеленська з’явилася з елегантним укладанням, яке можна повторити вдома. Зробіть зачіску, як у першої леді.